Το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Κομοτηνής επισκέφθηκε το ράδιο Χρόνος 87.5fm | xronos.gr
ΜΑΘΗΤΕΣ ΕΙΔΑΝ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ

Το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Κομοτηνής επισκέφθηκε το ράδιο Χρόνος 87.5fm

02/03/22 - 9:00
23423453564768-9.jpg

Ενθουσιαστήκαν οι μικροί μαθητές για τα όσα έμαθαν και είδαν από κοντά

Μια ευχάριστη επίσκεψη δέχθηκε ο «Χ» χθες στα γραφεία του και συγκεκριμένα στο ράδιο Χρόνος 87.5fm. Το ραδιόφωνό μας φιλοξένησε για λίγη ώρα μικρούς μαθητές από το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Κομοτηνής, συνοδεία εκπαιδευτικών του σχολείου. 

Τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς υποδέχθηκε ο εκδότης της εφημερίδας μας Σταύρος Φανφάνης που πραγματοποίησε ξενάγηση στον χώρο του ραδιοφώνου. Με τη βοήθεια του ηχολήπτη Σίμου Ψάλτη που βρίσκεται πάντοτε στην τεχνική υποστήριξη του ράδιο Χρόνος 87.5fm, τα παιδιά είπαν την δική τους καλημέρα και γέμισαν χαμόγελα τους χώρους των γραφείων μας, σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που βιώνουμε όλοι μας. 

Τα παιδιά του Ειδικού Σχολείου συνόδευσαν οι εκπαιδευτικοί: Βιργινία Βαϊτσούδη λογοθεραπεύτρια, Φιλιώ Λέου γυμνάστρια φυσικής αγωγής και Κυριάκος Βεζακϊάδης  εκπαιδευτικός ειδικής αγωγής. 

Η επίσκεψη στο ράδιο Χρόνος 87.5fm ήταν προγραμματισμένη να γίνει με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ραδιοφώνου στις 14 Φεβρουαρίου, όμως λόγω των αυξημένων αριθμών κρουσμάτων που εντοπίζονταν στη Ροδόπη, η επίσκεψη αναβλήθηκε για μεταγενέστερο χρονικό διάστημα. 

Επίσης η γνωριμία με το ραδιόφωνο πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του σχεδίου δράσης που υλοποιεί το σχολείο για την ευαισθητοποίηση της κοινότητας για την ειδική αγωγή. «Τα παιδιά ενθουσιάστηκαν και πήραν καινούργιες πληροφορίες που σαφώς δεν ήξεραν και ήταν μια ευχάριστη και ενδιαφέρουσα εμπειρία για τους μαθητές» είπε η Βιργινία Βαϊτσούδη. 

Η πόρτα του «Χ» είναι πάντα ανοιχτή για δράσεις που σχετίζονται με τη σχολική κοινότητα της περιοχής.

Ακολουθήστε το xronos.gr στο Google News

Ροή Ειδήσεων

xronos
xronos.gr