Χάρης Θεοχάρης: «Η Σαμοθράκη είναι το στοίχημα της κυβέρνησης για την επόμενη χρονιά» | xronos.gr
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΜ-Θ

Χάρης Θεοχάρης: «Η Σαμοθράκη είναι το στοίχημα της κυβέρνησης για την επόμενη χρονιά»

15/10/19 - 10:00
32423452356-6.jpg

Η περιοδεία του υπουργού Τουρισμού στην ΑΜΘ ολοκληρώνεται σήμερα 

Δύο μήνες χρειάστηκε το υπουργείο Τουρισμού για να καταρτίσει το σχέδιο διάσωσης της Σαμοθράκης, μετά την ακτοπλοϊκή κρίση που αντιμετώπισε το νησί τον περασμένο Αύγουστο.

Αυτό δήλωσε από το νησί ο ίδιος ο υπουργός, ο οποίο από εκεί ξεκίνησε έναν κύκλο επαφών στην περιφέρεια ΑΜ-Θ.

«Σήμερα επισκέπτομαι τη Σαμοθράκη, ένα νησί πανέμορφο αλλά αφημένο στη μοίρα του. Το υπουργείο Τουρισμού  επί δύο μήνες δούλεψε πάνω σε συγκεκριμένη δέσμη μέτρων ώστε σήμερα να παρουσιάσουμε στο δήμαρχο, τους φορείς και τους κατοίκους μια ολοκληρωμένη πρόταση για την ανάδειξη του νησιού.

Για εμάς η Σαμοθράκη είναι ένα από τα στοιχήματα της επόμενης χρονιάς και θα το κερδίσουμε» είπε συγκεκριμένα ο υπουργός.
Η Σαμοθράκη επελέγη για την έναρξη της περιοδείας προφανώς λόγω του μεγέθους της καλοκαιρινής κρίσης και κατόπιν των αλλεπάλληλων εκκλήσεων των τοπικών επιχειρηματιών, που υπέστησαν σοβαρότατες ζημίες.

Η επίσκεψη του υπουργού περιλαμβάνει και άλλους σταθμούς στην Περιφέρεια ΑΜ-Θ, και κλείνει σήμερα με συνέντευξη Τύπου στην Κομοτηνή. Η επίσκεψη του συμβαίνει λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση από την ΠΑΜ-Θ ότι θα δώσει το ποσό των 5.4 εκ ευρώ για την τουριστική προβολή της περιοχής σε βάθος τριετίας.

Ακολουθήστε το xronos.gr στο Google News

Ροή Ειδήσεων

xronos
xronos.gr