Το Πολυδύναμο καμαρώνει για τους μαθητές του | xronos.gr
Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Το Πολυδύναμο καμαρώνει για τους μαθητές του

29/06/19 - 10:00

Με υψηλές βαθμολογίες οι μαθητές και οι μαθήτριες σχεδιάζουν την φοιτητική τους ζωή

Το Πολυδύναμο καμαρώνει για τους μαθητές και τις μαθήτριές του. Η προσπάθεια  έφερε την επιτυχία και πλέον με υψηλές βαθμολογίες παρακαταθήκη οι μαθητές και οι μαθήτριες σχεδιάζουν την φοιτητική τους ζωή, αναμένοντας φυσικά την ανακοίνωση των βάσεων και των εισακτέων ανά σχολή. Μέχρι τότε μπορούν να χαμογελούν, να αφήνουν πίσω τους την αγωνία και να ατενίζουν με αισιοδοξία το μέλλον, όπως πρέπει για μαθητές και μαθήτριες που κοπίασαν για την εισαγωγή της στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Στο φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης Πολυδύναμο η ανακοίνωση των βαθμολογίων ήταν ημέρα χαράς για όλους, τους εκπαιδευτικούς που είδαν τους μαθητές τους να πετυχαίνουν στόχους και φυσικά για τους ίδιους τους μαθητές, κοινή ευχή των οποίων ήταν «καλό καλοκαίρι»!

Η Μαρία Ράπτη με 17.627 μόρια από τη θετική κατεύθυνση μπορεί να μην έχει ακόμη αποφασίσει την σχολή που θα δηλώσει στο μηχανογραφικό της, όμως δηλώνει πολύ χαρούμενη για το αποτέλεσμα. Ένα αποτέλεσμα για το οποίο ευχαριστεί την οικογένειά της και τους καθηγητές του φροντιστηρίου που της έδωσαν όλα τα απαραίτητα εφόδια για να πετύχει. Στο τέλος αυτής της χρονιάς παραδέχεται ότι ήταν πολύ απαιτητική και ήθελε πολύ προσπάθεια και διάβασμα, αλλά «ήταν μια πολύ ωραία και παράλληλα δύσκολη εμπειρία που απαιτούσε πολύ προσπάθεια για να πετύχεις τον τελικό στόχο».

Τις σχολές Νομικής και Ψυχολογίας σκέφτηκε η Άννα Καμενίδου μόλις έμαθε τα αποτελέσματα που τις δίνουν 18.666 μόρια. Σχεδιάζει την φοιτητική της ζωή με την σκέψη η έδρα της σχολής να είναι στη Θεσσαλονίκη αλλά δεν θα την πειράζει να σπουδάσει και στην Κομοτηνή. Δηλώνει πολύ ικανοποιημένη για το αποτέλεσμα και ευχαριστεί πολύ όλους όσους την στήριξαν στη διάρκεια της χρονιάς και ιδιαίτερα τους καθηγητές της στο Πολυδύναμο.

Πλώρη για την Ιατρική Σχολή Αλεξανδρούπολης βάζει ο Ηλίας Οργιανέλης με 18.499 μόρια. Δηλώνει χαρούμενος και ικανοποιημένος με την επίδοση του και για την Ιατρική επιστήμη λέει «ήταν από πολύ μικρή ηλικία το όνειρο μου και έγινε πραγματικότητα χάρη στον αγώνα μου και στην στήριξη που είχα από την οικογένεια και τους καθηγητές μου».

Πολλές επιλογές έχει ο Αθανάσιος Στεφανίδης με 18.371 μόρια στην θετική κατεύθυνση, που δεν παραλείπει να ευχαριστήσει τους καθηγητές του στο Πολυδύναμο διότι τον βοήθησαν πολύ την χρονιά που πέρασε. Όσο για τις σπουδές του «σκέφτομαι πρώτη επιλογή να δηλώσω την σχολή αξιωματικών αστυνομίας στην Αθήνα και σαν δεύτερη σκέψη έχω τη σχολή του Χημικού».

Την είσοδό του στη Νομική Σχολή θέλει ο Ηλίας Παρασίδης και με 19.166 μόρια από στη θεωρητική κατεύθυνση, αυτή θεωρείται βέβαιη. Αυτή ήταν η πρώτη του επιλογή και την πέτυχε μετά από μία δύσκολη χρονιά με πολύ διάβασμα. Για την επιτυχία, όπως λέει, «δεν υπάρχουν μυστικά επιτυχίας, όποιος διαβάζει με λίγη τύχη γράφει και τα πάει πολύ καλά». Όσο για τον ίδιο το αποτέλεσμα τον δικαιώνει και στρέφει τις ευχαριστίες τους ιδιαιτέρως στον Ηρακλή Χατζηιωαννίδη και την Μαρία Φωτιάδου που πίστεψαν σε εκείνον από πολύ νωρίς και τον ενθάρρυναν.

Ακολουθήστε το xronos.gr στο Google News

Ροή Ειδήσεων

xronos
xronos.gr