Το TEDx Komotini επιστρέφει και φέτος! | xronos.gr
ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΣΙΝΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑ

Το TEDx Komotini επιστρέφει και φέτος!

15/04/18 - 18:00

Μοιραστείτε το

Ανακοινώθηκαν τα ονόματα των φετινών ομιλητών

Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε και το TEDx Komotini διοργανώνεται για δεύτερη φορά, φέτος στην πόλη μας. Μια προσπάθεια ανάδειξης της σημασίας και της αξίας της πρόσβασης στην γνώση,
στην πληροφόρηση και στην καινοτομία, μέσα από μια πολυθεματική εκδήλωση. Αυτό είναι το TEDx Komotini.

Το φετινό κεντρικό θέμα του TEDx Komotini είναι το "Παράδοξο" ("The Paradox"). Σύμφωνα με τους διοργανωτές, "η ιδέα βασίστηκε στην παρατήρηση φαινομένων και καταστάσεων εντός της κοινωνίας μας, που αντιβαίνουν με την κοινή λογική. Το παράδοξο, όμως, έχει και μια ακόμη εννοιολογική ερμηνεία, την προδευτική ιδέα ή την πράξη που αντιτίθεται ή γίνεται μη αντιληπτή από το ευρύτερο κοινωνικό σύνολο. Οι επιστημονικές ανακαλύψεις βασίστηκαν σε παράδοξες ιδέες, που δεν επιδέχονταν ερμηνείας στην εκάστοτε εποχή τους. Ακολουθήστε μας, λοιπόν, στο ταξίδι προς την πρωτοτυπία που πηγάζει από την παραδοξότητα, έχοντας σαν γνώμονα την διάδοση και την προσέγγιση καινοτόμων ιδεών. Μέσα από την παραδοξότητα, θα αναζητήσουμε λύσεις, μέσω των πολυθεματικών ομιλιών στα λογικά αδιέξοδα που οδηγούμαστε."

Οι ομιλητές του φετινού συνεδρίου ανακοινώθηκαν σήμερα από την επίσημη σελίδα του TEDx Komotini  ενώ μέσα στα επόμενα 24ωρα αναμένεται να ανοίξει και η ηλεκτρονική αγορά των φετινών εισιτηρίων, τα οποία όπως και πέρσι, θα είναι αυστηρώς αριθμημένα στα 100. 

Μάθετε τα πάντα για την φετινή εκδήλωση εδώ

Ακολουθήστε το xronos.gr στο Google News

Ροή Ειδήσεων

xronos
xronos.gr