Βασιλόπιτα κόβει το Σάββατο ο Σύλλογος Πολυτέκνων Ροδόπης
Ένα γαστρονομικό ταξίδι στην άλλη άκρη του Ατλαντικού
Μεξικανικές γεύσεις και αρώματα διάλεξε το Scenario wine espresso culture στην Κομοτηνή για να καλωσορίσει τον Ιούλιο.
Τάκος, εντσιλάδας, γουακαμόλε παρασκευάστηκαν με πολύ μεράκι από τους Στάθη Σακίδη, Πάνο Χατζησταματίου και Κώστα Βουζβούρη και σερβιρίστηκαν σε όλους αυτούς που θέλησαν για άλλη μία φορά να συμμετέχουν στα καθιερωμένα πλέον «γαστρονομικά» ταξίδια του Scenario.
Όπως φάνηκε ήταν μία πολύ ενδιαφέρουσα και κυρίως «νόστιμη» βραδιά με την ικανοποίηση ζωγραφισμένη στα πρόσωπα των θαμώνων που επιλέγουν τον φιλόξενο χώρο του Scenario και για τις καλοκαιρινές βραδινές τους εξορμήσεις. Οι περισσότεροι από αυτούς δε, συνόδευσαν τα πιάτα τους με «παραδοσιακή» μεξικανική Μαργαρίτα - χωρίς να λείπουν βέβαια και οι άλλες -πολλές- επιλογές από τη λίστα των κοκτέιλ.
Τα ιδιαίτερα και ιδιαιτέρως αγαπητά happenings του Scenario φαίνεται ότι «έλειψαν» στους Κομοτηναίους, καθώς είχαν και αυτά πάψει, λόγω των απαγορεύσεων του κορωνοϊού αλλά πλέον επέστρεψαν και είναι δυνατά και δυναμικά.
Άλλωστε το καλοκαιρινό πρόγραμμα «γεμίζει» με happenings και events ώστε όλοι να βρουν αυτό που τους αρέσει και να περάσουν όμορφα καλοκαιρινά βράδια με πολλές εκπλήξεις στο κέντρο της Κομοτηνής.
Scenario wine espresso culture
Μαρωνείας 1, Κομοτηνή
Τηλέφωνο κρατήσεων 2531033363
Ακολουθήστε το xronos.gr στο Google News