Χειροπέδες σε ημεδαπή – μέλος εγκληματικής συμμορίας που εξαπάτησε ηλικιωμένη στην Αλεξανδρούπολη | xronos.gr

Χειροπέδες σε ημεδαπή – μέλος εγκληματικής συμμορίας που εξαπάτησε ηλικιωμένη στην Αλεξανδρούπολη

09/05/26 - 18:58
Χειροπέδες σε ημεδαπή – μέλος εγκληματικής συμμορίας που εξαπάτησε ηλικιωμένη στην Αλεξανδρούπολη

Άγνωστος συνεργός, προσποιούμενος τον αστυνομικό, επικοινώνησε τηλεφωνικά με την ηλικιωμένη και με το πρόσχημα υποτιθέμενης αστυνομικής επιχείρησης, την προέτρεψε να συγκεντρώσει χρήματα και χρυσαφικά

Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αλεξανδρούπολης συνελήφθη το βράδυ της Παρασκευής (8/5) στην Αλεξανδρούπολη, μία ημεδαπή – μέλος εγκληματικής συμμορίας, που εξαπάτησαν ηλικιωμένη στην Αλεξανδρούπολη.

Αναλυτικότερα, το μεσημέρι της ίδιας μέρας, άγνωστος δράστης, προσποιούμενος τον αστυνομικό, επικοινώνησε τηλεφωνικά με ηλικιωμένη ημεδαπή και με το πρόσχημα υποτιθέμενης αστυνομικής επιχείρησης για τη σύλληψη ατόμων που διαπράττουν απάτες στην περιοχή, την προέτρεψε να συγκεντρώσει χρήματα και χρυσαφικά – τιμαλφή, ως δήθεν «δόλωμα» για τη σύλληψη των δραστών. Η παθούσα συγκέντρωσε και εναπόθεσε σε παρακείμενο σημείο της οικίας της χρηματικό ποσό και διάφορα χρυσαφικά και τιμαλφή, τα οποία έτερη δράστιδα παρέλαβε.

Έπειτα από επιστάμενες έρευνες και αναζητήσεις των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αλεξανδρούπολης με τη συνδρομή της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης του Αστυνομικού Τμήματος Αλεξανδρούπολης εντοπίσθηκε το ίδιο βράδυ η ημεδαπή δράστιδα και συνελήφθη.

Από την κατοχή της συλληφθείσας κατασχέθηκαν όλα τα αφαιρεθέντα χρήματα και χρυσαφικά – τιμαλφή, τα οποία αποδόθηκαν στην παθούσα.

Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αλεξανδρούπολης.

Live ενημέρωση

Ακολουθήστε το xronos.gr στο Google News

Ροή Ειδήσεων

xronos
xronos.gr

ΑΡ. ΜΗΤ: 232265

mit-logo