Με τον Μπεδρελή και τη νέα σεζόν ο Άρης Αβάτου | xronos.gr
Γ’ ΕΘΝΙΚΗ

Με τον Μπεδρελή και τη νέα σεζόν ο Άρης Αβάτου

19/06/24 - 12:34
Με τον Μπεδρελή και τη νέα σεζόν ο Άρης Αβάτου

Μοιραστείτε το

Από τις ομάδες που είχε το χαμηλότερο μέσο όρο ηλικίας στην Γ’ Εθνική. Κάτι που θέλει να κρατήσει στην φαρέτρα και τη νέα σεζόν 

Είναι πολλές φορές που αφήνουμε τα έργα να μιλάνε αντί για τις δικές μας αναφορές μέσω ενός άρθρου. Ο λόγος γίνεται για την ομάδα του Άρη Αβάτου που είναι μια από τις λίγες ομάδες στο πανελλήνιο που καταφέρνει να παραμένει ενεργή στη Γ’ Εθνική προσφέροντας στο θρακιώτικο ποδόσφαιρο πάρα πολλά.

Το νούμερο πολλές φορές τρομάζει. Οκτώ συνεχόμενα έτη στην εθνική κατηγορία με αποκορύφωμα τη μεγάλη πορεία στο κύπελλο Ελλάδος. Και για να φτάσει κάποιο σωματείο να έχει αυτό το ασύλληπτο νούμερο παραμονής θα πρέπει να έχει δυο πράγματα θωρακισμένα ως κόρη οφθαλμού. Το πρώτο είναι ασφαλώς η διοίκηση και το δεύτερο η τεχνική ηγεσία. Εμείς σήμερα, και ας με συγχωρέσουν τα μέλη της διοίκησης του Αβάτου, θα μιλήσουμε με τον προπονητή Κώστα Μπεδρελή. Είναι η τέταρτη συνεχόμενη σεζόν που ο Άρης Αβάτου θα έχει στον πάγκο του τον Κώστα Μπεδρελή. Ο εν λόγω προπονητής όλα αυτά τα χρόνια έχει δείξει τις αρετές του προβάλλοντας σε όλο τον ποδοσφαιρικό κόσμο μια ομάδα που κυρίαρχο στόχο έχει να παίζουν νεαρά παιδιά.

Άλλωστε σε όλη τη Γ’ Εθνική είχε τον χαμηλότερο μέσο όρο ηλικίας δίνοντας συνεχώς τον πρωταγωνιστικό ρόλο στα παιχνίδια σε παίκτες νεαρούς που το λέει η καρδούλα τους. Εάν με ρωτάτε εάν εμπεριέχει ρίσκο η κίνηση αυτή θα απαντούσα πως και βέβαια υπάρχει ρίσκο και μάλιστα μεγάλο, αλλά στον Άρη έχουν στόχο να βλέπουν το δάσος και όχι το δέντρο. Και σε αυτό έχει βοηθήσει τα μέγιστα και ο Κώστας Μπεδρελής. Ο μακροβιότατος προπονητής στην Γ’ Εθνική. Βέβαια δίπλα από τον head coach υπάρχουν άνθρωποι όπως ο γενικός αρχηγός Χρήστος Γκράνας, που γνωρίζει πολύ καλά την κατηγόρια.

Η ανανέωση του Μπεδρελή και τη νέα σεζόν στον Άρη Αβάτου σηματοδοτεί ότι κάτι καλό υπάρχει εκεί. Το αποδεικνύουν όλα αυτά τα χρόνια σε μια κατηγορία πολύ δύσκολη. Ο σύλλογος ετοιμάζεται να ανακοινώσει τις επόμενες μέρες νέα πρόσωπα καθώς και ανανεώσεις παικτών που ήδη φορούν τη φανέλα του Αβάτου. Κλείνοντας να τονίσουμε ότι ετοιμάζεται πυρετωδώς και το γήπεδο του Άρη στο φυσικό τους χώρο, στο χωριό. Όλοι πιστεύουν ότι θα είναι έτοιμο με την έναρξη του πρωταθλήματος.

Live ενημέρωση

Ακολουθήστε το xronos.gr στο Google News

Ροή Ειδήσεων

xronos
xronos.gr