Έφυγε από την ζωή η ομότιμη καθηγήτρια ΤΕΦΑΑ Ελένη Ζέτου-Μουντάκη
Το άθλημα θα επανεμφανιστεί την επόμενη δεκαετία στους Ολυμπιακούς Αγώνες
Με τρία χρυσά, ένα ασημένιο και δύο χάλκινα για τον ΑΟΓ ΤΚΝ Κομοτηνής έκλεισε το πανελλήνιο πρωτάθλημα ανοιχτού γηπέδου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Διελκυστίνδας 2026. Εκ μέρους του συλλόγου, ο Κωνσταντίνος Ζαφειριάδης ευχαρίστησε τους αθλητές και τους συνεργάτες του, Μανώλη Μαστροπαύλο και Συμεών Γλερίδη για την προσπάθεια.
Συνολικά, ο σύλλογος κατέκτησε την τρίτη θέση στην γενική κατάταξη συλλόγων. Η διελκυστίνδα είναι ξανά πλέον Ολυμπιακό αγώνισμα, καθώς θα επανεμφανιστεί το 2034 σαν επίσημο άθλημα στην χειμερινή Ολυμπιάδα (διελκυστίνδα κλειστού γηπέδου) και το 2036 στους θερινούς Ολυμπιακούς αγώνες (διελκυστίνδα ανοιχτού γηπέδου) , μετά το 1920 όπου ήταν η τελευταία χρόνια που παίχτηκε σαν επίσημο άθλημα!
Σημειώνεται, τέλος, ότι 15 αθλητές/τριες του συλλόγου της Κομοτηνής μοριοδοτήθηκαν για την είσοδό τους στα Πανεπιστήμια.
Ακολουθήστε το xronos.gr στο Google News