Τζελέπης: Επέστρεψε στα μετάλλια ο άλτης της Ολυμπιάδας Κομοτηνής! | xronos.gr

Τζελέπης: Επέστρεψε στα μετάλλια ο άλτης της Ολυμπιάδας Κομοτηνής!

03/07/25 - 13:48
Τζελέπης: Επέστρεψε στα μετάλλια ο άλτης της Ολυμπιάδας Κομοτηνής!

Με το πρώτο του άλμα «προσγειώθηκε» στα 7,24 μ.

Ο άλτης της Ολυμπιάδας Κομοτηνής Σαράντης Τζελέπης επέστρεψε στα μετάλλια στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου κάτω των 20 ετών. Με το πρώτο του άλμα «προσγειώθηκε» στα 7,24 μ. και ξεκαθάρισε πως έχει έρθει για να διεκδικήσει θέση στο βάθρο — κάτι που τελικά πέτυχε, καθώς μόνο οι δύο πρώτοι αθλητές κατάφεραν να τον ξεπεράσουν.

Ο αθλητής του Κώστα Μπανιώτη επέστρεψε έτσι στα μετάλλια, δείχνοντας πως βρίσκει ξανά τον αγωνιστικό του ρυθμό. Πέρα από το 7,24 μ., κατέγραψε ακόμη άλματα στα 7,23 μ., 7,22 μ. και 7,08 μ., ενώ είχε και δύο άκυρες προσπάθειες. Η σταθερότητα του πάνω από τα 7,20 μ. επιβεβαιώνει πως βρίσκεται σε ανοδική πορεία και πλησιάζει τις μεγάλες επιδόσεις που μας έχει συνηθίσει.

Την κορυφή στο αγώνισμα του μήκους κατέκτησε ο Γιάννης Μητρόπουλος του ΑΓΣ Αρίων Πατρών, με εντυπωσιακό άλμα στα 7,41 μ. στο τελευταίο του άλμα (με ευνοϊκό άνεμο +4,3). Είχε επίσης και μια προσπάθεια στα 7,38 μ. με κανονικό άνεμο (+0,5). Δεύτερη θέση για τον Γιάννη Γκάρτσιο του ΓΣ Κηφισιάς, που «πέταξε» στα 7,28 μ. (+1,3), ολοκληρώνοντας ένα δυνατό βάθρο στο αγώνισμα.

Πηγή: Lega TV

Live ενημέρωση

Ακολουθήστε το xronos.gr στο Google News

Ροή Ειδήσεων

xronos
xronos.gr

ΑΡ. ΜΗΤ: 232265

mit-logo