Βασιλόπιτα κόβει το Σάββατο ο Σύλλογος Πολυτέκνων Ροδόπης
Σεφ ο Σωτήρης Αραμπίδης που θα δημιουργήσει πέντε διαφορετικά πιάτα για εκείνη τη βραδιά.
Την Πέμπτη 23 Μαρτίου στις 22.00 στο Away «The New Era», το κτήμα Γεροβασιλείου παρουσιάζει τα κρασιά του. Ο σεφ ο Σωτήρης Αραμπίδης, έχει ετοιμάσει 5 μοναδικά πιάτα, τα οποία συνοδεύονται το καθένα από αυτά με διαφορετικό κρασί από το κτήμα Γεροβασιλείου ειδικά για εκείνη την ημέρα. Στην παρουσίαση και την επιμέλια των κρασιών θα είναι ο ίδιος ο Βαγγέλης Γεροβασιλείου με την ομάδα παρουσίασης του για να εξηγήσει τα μυστικά του οίνου και τη διαφορά των ποικιλιών.
Τιμή 30 ευρώ το άτομο (συμπεριλαμβάνεται όλο το μενού των 5 πιάτων/κρασιών).
Ώρα προσέλευσης 22.00
Το μενού:
1ο πιάτο: Βελουτέ γκασπάτσο με αφυδατωμένα τραγανά ρεβίθια και λάδι τσίλι. Συνοδεύεται με Κτήμα Γεροβασιλείου Λευκό
2ο πιάτο: Σαλάτα iceberg στη σχάρα με butter immolation dressing blue cheese and smoked bacon. Συνοδεύεται με Κτήμα Γεροβασιλείου Μαλαγουζιά
3ο πιάτο: Safran risotto, γαρίδες σοτέ με αφυδατωμένα παντζάρια. Συνοδεύεται με Κτήμα Γεροβασιλείου Chardonnay
4ο πιάτο Μάγουλα μοσχαρίσια με πουρέ σελινόριζας και καρότα κόνφι. Συνοδεύεται με Κτήμα Γεροβασιλείου Avaton
5ο πιάτο: Ρυζόγαλο αρωματισμένο με βανίλια. Καραμέλα μαύρης ζάχαρης. Παγωτό κανέλα. Συνοδεύεται με κτήμα Γεροβασιλείου Μαλαγουζιά από υπερώριμα σταφύλια.
Ακολουθήστε το xronos.gr στο Google News