Ένα μενού master chef στο Μηδέν! | xronos.gr
ΤΕΣΣΕΡΑ ΠΙΑΤΑ ΚΑΙ ΕΚΛΕΚΤΟ ΚΡΑΣΙ

Ένα μενού master chef στο Μηδέν!

22/02/18 - 11:00

Τα τριάντα χρόνια λειτουργίας του γιορτάζει το γνωστό οινοποιείο

Ορεκτικό, σαλάτα, κυρίως πιάτο, επιδόρπιο, όλα επιπέδου ...master chef και όλα συνοδευμένα από εκλεκτό κρασί. Αυτά θα βρείτε το βράδυ της Πέμπτης 22 Φεβρουαρίου στο Μηδέν.
Το μαγαζί επιλέχθηκε από το γνωστό οινοποιείο Nico Lazaridi στο πλαίσιο του εορτασμού των τριάντα χρόνων λειτουργίας του. Έτσι, μία από τις θεματικές βραδιές που διοργανώνει το οινοποιείο θα την βρείτε το βράδυ της Πέμπτης στο Μηδέν.
Ο σεφ Αλέξανδρος Κυρτσαλίδης έχει έτοιμο ένα μενού υψηλού επιπέδου, ενώ τις γαστρονομικές επιλογές θα συνοδεύουν ειδικές ετικέτες από κρασιά, επιλεγμένα από τον ιδιοκτήτη του οινοποιείου Φεδερίκο Λαζαρίδη.


ΜΕΝΟΥ
Tartar από λαβράκι με σχινόπρασο και μοσχολέμονο, σερβιρισμένο με έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, συνδυασμένο με Cacalieri Lazaridi Λευκό 2016 από τις ποικιλίες Ασύρτικο, Savugnon Blanc & Ugni Blanc (ΠΓΕ Αγοράς)


Σαλάτα σπανάκι με dressing από σύκο και παλαιωμένο μπαλσάμικο, καρύδια, σταφίδες και γραβιέρα Νάξου, συνδυασμένο με Cavalieri Lazaridi Ερυθρό 2013 από τις ποικιλίες Cobernet Sauvignon, Sangiovese, Cabernet franc & Merlot (ΠΓΕ Δράμας)


Χοιρινό φιλέτο μαγειρεμένο σε κενό αέρος, με πουρέ πατάτας και σελινόριζας με σάλτσα από λιαστές ντομάτες, συνδυασμένο με Chateau Nico Lazaridi Ερυθρό 2005 από τις ποικιλίες Cabarnet Saunignon & Merlot (ΠΓΕ Δράμας)


Μηλόπιτα με αλμυρή κρούστα τυριού Cheddar και παγωτό βανίλια, συνδυασμό με Ροζέ Nico Lazaridi 2017 από τις ποικιλίες Cabarnet Sauvignon & Grenache Rouge (ΠΓΕ Δράμας)


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ


ΜΗΔΕΝ CAFE-BAR: NICO LAZARIDI
30 ΧΡΟΝΙΑ 
Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 19:00
CHEF: Alex Kyrtsalidis
Τιμή/Άτομο: 20 ευρώ
Κρατήσεις 6932 459 156

Ακολουθήστε το xronos.gr στο Google News

Ροή Ειδήσεων

xronos
xronos.gr