Βασιλόπιτα έκοψε ο Ιατρικός Σύλλογος Ροδόπης | xronos.gr
ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ CHRIS & EVE

Βασιλόπιτα έκοψε ο Ιατρικός Σύλλογος Ροδόπης

05/02/23 - 23:04
Βασιλόπιτα έκοψε ο Ιατρικός Σύλλογος Ροδόπης

Παρουσία των μελών του ενώ ακολούθησε ο ετήσιος χορός

Την βασιλόπιτα του για το 2023 έκοψε ο Ιατρικός Σύλλογος Ροδόπης στο ξενοδοχείο Chris & Eve το βράδυ του Σαββάτου 4 Φεβρουαρίου. Την πίτα ευλόγησε και έκοψε ο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμων που έδωσε ιδιαίτερα εύσημα στους ιατρούς της περιοχής μας για το έργο που επιτελούν, ενώ ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις της πανδημίας με όσα μέσα διέθεταν.

Τα μέλη και τους εκπροσώπους φορέων της περιοχής μας καλωσόρισε ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Ροδόπης και αντιπεριφερειάρχης Υγείας της Περιφέρειας ΑΜΘ Βασίλης Λούρμπας που ευχήθηκε καλή χρονιά σε όλους. Τον συντονισμό ανέλαβε η ιατρός Βούλα Ελευθεριάδου, ενώ χαιρετισμό απηύθυναν μεταξύ άλλων οι βουλευτές Ευριπίδης Στυλιανίδης, Δημήτρης Χαρίτου, ο δήμαρχος Κομοτηνής Γιάννης Γκαράνης, ο αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης Νίκος Τσαλικίδης και ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Κομοτηνής Αντώνης Γραβάνης. Ο Σύλλογος τίμησε ιατρούς που υπηρέτησαν την ιατρική επιστήμη με αξίες και αφοσίωση και πλέον έχουν συνταξιοδοτηθεί.

Επίσης τιμήθηκαν οι ιατροί τα παιδιά των οποίων πέτυχαν στις πανελλαδικές εξετάσεις κατά το περασμένο έτος, ενώ ακολούθησε ο ετήσιος χορός του Συλλόγου.

Live ενημέρωση

Ακολουθήστε το xronos.gr στο Google News

Ροή Ειδήσεων

xronos
xronos.gr