Λειψυδρία στη Ροδόπη: Χωράφια που πλημμυρίζουν τον χειμώνα, «διψούν» το καλοκαίρι
«Όλο το 24ωρο θα είμαστε εδώ» λέει ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας
Αναστάτωση επικρατεί τις τελευταίες ώρες στο χωριό Φυλάκιο του Έβρου καθώς πριν λίγη ώρα έφτασαν τα πρώτα μηχανήματα στο ΚΥΤ Φυλακίου προκειμένου να ξεκινήσουν οι εργασίες επέκτασης.
Ο πρόεδρος της κοινότητας του χωριού Χρήστος Τυρμπάκης ο οποίος πρώτος αντιλήφθηκε την κινητικότητα απεύθυνε έκκληση στους κατοίκους της περιοχής να συγκεντρωθούν στο σημείο προκειμένου να μπλοκάρουν τις ενέργειες.
Οι κάτοικοι του χωριού οι οποίοι έφθασαν στο σημείο με τα οχήματα τους έκλεισαν τον δρόμο και εμπόδισαν την εκφόρτωση σκαπτικού μηχανήματος στον χώρο.
«Εμείς όλο το 24ωρο θα είμαστε εδώ, δεν πάει να βρέχει και να χιονίζει» ανέφερε ο κος Τυρμπάκης στο Ράδιο Έβρος και τον Νίκο Πατούνα και τόνισε μεταξύ άλλων «έχει πει ένα νούμερο ο κος Μηταράκης και το φοβάμαι πάρα πολύ».
Με πληροφορίες από e-evros.gr
Ακολουθήστε το xronos.gr στο Google News