Έρχονται αποκριάτικες εκδηλώσεις στις Σάπες | xronos.gr
ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ

Έρχονται αποκριάτικες εκδηλώσεις στις Σάπες

02/02/23 - 13:32
Έρχονται αποκριάτικες εκδηλώσεις στις Σάπες

Έκκληση συμμετοχής σε συλλόγους του τόπου

Ο Δήμος Μαρωνείας-Σαπών, μετά από τρία χρόνια απουσίας από τα αποκριάτικα δρώμενα λόγω του κορωνοϊού, θα οργανώσει και πάλι εκδηλώσεις για το καρναβάλι.

«Οι Αποκριάτικες, πολυφωνικές και πολυδιάστατες, εκδηλώσεις του Δήμου Μαρωνείας-Σαπών έχουν κατακτήσει με την ιδιαιτερότητα και την πρωτοτυπία τους κορυφαία θέση στον ελλαδικό χάρτη» αναφέρεται από τη δημοτική αρχή, με το μήνυμα πάντως αυτό να ταιριάζει καλύτερα στις παλιές γιορτές αποκριάς στις Σάπες τις περασμένες δεκαετίες. «Έχουν αναδειχθεί σε θεσμό που έχει τις ρίζες του στην πλούσια τοπική πολιτιστική παράδοση και κληρονομιά μας, που κρατάει ζωντανά τα έθιμα μας, ενισχύει τον εθελοντισμό αλλά και την συμμετοχή και την συνεργασία συλλόγων, φορέων και πολιτών» συνέχισε ο Δήμος.

Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν την Τσικνοπέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2023 και θα ολοκληρωθούν την Καθαρά Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2023.

Έκκληση συμμετοχής

Στο πλαίσιο των αποκριάτικων εκδηλώσεων 2023, ο Δήμος Μαρωνείας-Σαπών καλεί τους ενδιαφερόμενους να ενημερώσουν εάν επιθυμούν να λάβουν μέρος ως συνδιοργανωτές ή συμμετέχοντες. Επίσης, αν διοργανώνετε εσείς κάποια εκδήλωση, μπορείτε να ενημερώσετε τον Δήμο για να συνεργαστούν οι δύο πλευρές και να συμπεριληφθεί αυτή η εκδήλωση στο τελικό πρόγραμμα.

Στοιχεία επικοινωνίας: Τηλ.: 2532022149 Αποστολία Φακούδη, Email: [email protected].

Live ενημέρωση

Ακολουθήστε το xronos.gr στο Google News

Ροή Ειδήσεων

xronos
xronos.gr