Βασιλόπιτα κόβει το Σάββατο ο Σύλλογος Πολυτέκνων Ροδόπης
Τα ποιοτικότερα σταφύλια οδηγούνται για επεξεργασία και στην συνέχεια για απόσταξη
Στην Ποτοποιία Θράκης οι παραλαβές σταφυλιών της καινούργιας σοδειάς, συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό. «Τα ποιοτικότερα σταφύλια θα οδηγηθούν για επεξεργασία και στην συνέχεια για απόσταξη, στις σύγχρονες και ασφαλείς εγκαταστάσεις του αποσταγματοποιείου μας. Ποιοτικό, απαλό, μυρωδάτο και κρυστάλλινο τσίπουρο, μόνο από την Ποτοποιία Θράκης. Απολαύστε υπεύθυνα», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εταιρία.
Διαχρονικά, η Ποτοποιία-Οινοποιία Θράκης δίνει μεγάλη έμφαση στην ποιότητα των πρώτων υλών που σύμφωνα με την εταιρία «αποτελεί την βάση για την παραγωγή προϊόντων υψηλών προδιαγραφών. Γνώμονας είναι η άριστη ποιότητα τους ενώ το κόστος είναι για μας δευτερεύον ζήτημα. Σεβόμενοι την παράδοσή μας και τον καταναλωτή διεξάγουμε συνεχώς έρευνες ώστε να τηρούνται οι υψηλές προδιαγραφές στην επιλογή».
Βότανα και σπόροι, οινοπνεύματα, σταφύλια αλλά και υλικά συσκευασίας επιλέγονται με αυστηρά κριτήρια ώστε να διασφαλίζεται η σταθερά υψηλή ποιότητα των παραγόμενων προϊόντων.
Ακολουθήστε το xronos.gr στο Google News