Βασιλόπιτα κόβει το Σάββατο ο Σύλλογος Πολυτέκνων Ροδόπης
Θα το βρείτε σε όλη την Ελλάδα στα καταστήματα Μασούτης
Ένα νέο προϊόν, το κεφίρ, μας συστήνει η βιομηχανία γάλακτος Εβροφάρμα. Tο κεφίρ παράγεται από αγελαδινό γάλα με τη χρήση κόκκων κεφίρ, μια αποικία φιλικών βακτηρίων που στην όψη μοιάζει με κουνουπίδι. Είναι ένα φυσικό προβιοτικό προϊόν με υψηλή θρεπτική αξία που αφομοιώνεται εύκολα από τον οργανισμό. Είναι πλούσιο σε ασβέστιο, μαγνήσιο και φώσφορο, λόγω του γάλακτος που περιέχει, καθώς και σε βιταμίνες, ενώ οι πρωτεΐνες του είναι υψηλής βιολογικής αξίας.
Το κεφίρ είναι κατάλληλο για όσους έχουν δυσανεξία στη λακτόζη, καθώς περιέχει μικρή ποσότητα, ενώ ένα μέρος της λακτόζης του γάλακτος πέπτεται από τα βακτήρια και τις ζύμες του κεφίρ στο έντερο.
Η Εβροφάρμα, έπειτα από την πολυετή εμπειρία της στην παραγωγή αγνών παραδοσιακών προϊόντων, μας προσφέρει ένα δώρο της φύσης για όλη την οικογένεια.
Θα το βρείτε σε όλη την Ελλάδα στα καταστήματα Μασούτης.
Ακολουθήστε το xronos.gr στο Google News