Άμισθος σύμβουλος της υπουργού Παιδείας ο πρώην Μουφτής Κομοτηνής Χαλήλ Τζιχάτ | xronos.gr

Άμισθος σύμβουλος της υπουργού Παιδείας ο πρώην Μουφτής Κομοτηνής Χαλήλ Τζιχάτ

18/03/26 - 13:04
Άμισθος σύμβουλος της υπουργού Παιδείας ο πρώην Μουφτής Κομοτηνής Χαλήλ Τζιχάτ

Θα προσφέρει γνώσεις και εμπειρία στα θέματα της μουσουλμανικής θρησκείας

Η Μουφτεία Κομοτηνής γνωστοποίησε τον διορισμό του πρώην τοποτηρητή Μουφτή Κομοτηνής, Χαλήλ Τζιχάτ, στη θέση του άμισθου συμβούλου της υπουργού Παιδείας, Θρησκευμάτων & Αθλητισμού Σοφίας Ζαχαράκη για θέματα της μουσουλμανικής θρησκείας.

Ο Χαλήλ Τζιχάτ, κατά τη διάρκεια της πολυετούς προσφοράς του, υπηρέτησε με αφοσίωση και υπευθυνότητα τους μουσουλμάνους συμπολίτες μας, επιδεικνύοντας ήθος, συνέπεια και βαθιά γνώση των θρησκευτικών και κοινωνικών ζητημάτων. Η ανάληψη των νέων του καθηκόντων αποτελεί αναγνώριση της προσφοράς και της εμπειρίας του.

«Η Μουφτεία Κομοτηνής έχει τη βεβαιότητα ότι από τη νέα του θέση θα συμβάλει ουσιαστικά στην ενίσχυση της συνεργασίας μεταξύ της Πολιτείας και των μουσουλμάνων της Θράκης, καθώς και στην προώθηση θεμάτων που άπτονται της θρησκευτικής ζωής με πνεύμα διαλόγου, σεβασμού και αμοιβαίας κατανόησης. Ευχόμαστε στον κ. Χαλήλ Τζιχάτ καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα και κάθε δύναμη στην επιτέλεση του έργου του», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η Μουφτεία.

Live ενημέρωση

Ακολουθήστε το xronos.gr στο Google News

Ροή Ειδήσεων

xronos
xronos.gr

ΑΡ. ΜΗΤ: 232265

mit-logo