Αγορά Εργασίας στη Ροδόπη (23-04-2025): Εταιρείες και επιχειρήσεις σε αναζήτηση προσωπικού

Επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο μνημείο του ναού Αγίας Βαρβάρας
Επιμνημόσυνη δέηση χοροστατούντος του Μητροπολίτη Μαρωνείας & Κομοτηνής Παντελεήμονος, στο μνημείο Θρακικού Ελληνισμού στον αύλειο χώρο του Ναού Αγίας Βαρβάρας Κομοτηνής πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 6 Απριλίου, τιμώντας την μνήμη του Μαύρου Πάσχα Θρακών.
Ακολούθησε κατάθεση στεφάνων στο μνημείο Θρακικού Ελληνισμού. Ο αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης Μανώλης Ταπατζάς, ο εκπρόσωπος του κόμματος «Ελληνική Λύση» Χριστόδουλος Χατζηαποστόλου, εκ μέρους του δημάρχου Κομοτηνής ο αντιπρόεδρος ΔΕΥΑΚ Γιάννης Μουρτίδης, ο δήμαρχος Μαρώνειας-Σαπών Απόστολος Ιωάννου, καθώς και εκπρόσωποι της αστυνομίας και του στρατού και πυροσβεστικής.
Σε δηλώσεις του μετά το πέρας των τελετών, ο αντιπεριφερειάρχης Μανώλης Ταπατζάς τόνισε «τιμούμε την περίοδο εκείνη όπου οι Βούλγαροι και Νεότουρκοι Επιδόθηκαν σε έναν διωγμό των Θρακών. Οι διωγμοί των Θρακών είναι μέρος της γενοκτονίας που συνέβη τον ελληνισμό».
Ο εκπρόσωπος του κόμματος «Ελληνική Λύση» Χριστόδουλος Χατζηαποστόλου ανέφερε χαρακτηριστικά πως «η ελληνική λύση ήταν το μοναδικό κόμμα που με την παρουσία του τίμησε τη ημέρα, τίμησε τους αγωνιστές».
Ακολουθήστε το xronos.gr στο Google News