Κ. Γκιουλέκας: Χρόνια πολλά από την ελεύθερη και πάντα περήφανη Θράκη | xronos.gr

Κ. Γκιουλέκας: Χρόνια πολλά από την ελεύθερη και πάντα περήφανη Θράκη

14/05/26 - 14:30
Κ. Γκιουλέκας: Χρόνια πολλά από την ελεύθερη και πάντα περήφανη Θράκη

Στην Κομοτηνή ο υφυπουργός Εσωτερικών σε θέματα Μακεδονίας Θράκης για τον εορτασμό της 14ης Μαΐου

Στην Κομοτηνή βρέθηκε ο υφυπουργός Εσωτερικών σε θέματα Μακεδονίας Θράκης, Κωνσταντίνος Γκιουλέκας, ο οποίος ήταν παρών τόσο στην κατάθεση στεφάνων και επιμνημόσυνη δέηση καταθέτοντας στεφάνι και ο ίδιος, όσο και στην παρέλαση της 14ης Μαΐου της πόλης μας.

Ο ίδιος, περήφανος για τους Συλλόγους, την μαθητική κοινότητα αλλά και τον στρατό που παρέλασε έλεγε σε κάθε τμήμα «μπράβο σας» ξεχωριστά, ενώ σε δηλώσεις του ευχήθηκε «χρόνια πολλά από την ελεύθερη και πάντα περήφανη Θράκη».

«Είναι σημαντικό» σημείωσε, «να θυμόμαστε ότι αυτή τη λευτεριά που μας δώσανε εκείνοι που αγωνίστηκαν, πολέμησαν, θυσιάστηκαν και σκοτώθηκαν για την λευτεριά μας δεν μας την κληροδότησαν μόνο ως ένα δικαίωμα. Μας την κληροδότησαν κυρίως ως ένα καθήκον και ένα χρέος» απηύθυνε.

Live ενημέρωση

Ακολουθήστε το xronos.gr στο Google News

Ροή Ειδήσεων

xronos
xronos.gr

ΑΡ. ΜΗΤ: 232265

mit-logo