Είναι το δημογραφικό, ηλίθιε!

«Τι είναι αυτό που το λένε αγάπη…» το βράδυ του Σαββάτου στο κεντρικό αμφιθέατρο της Πανεπιστημιούπολης
Το Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ) του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και η ειδικότητα Ελληνικών Παραδοσιακών Χορών ανεβάζουν μουσικοχορευτική παράσταση με τίτλο: «Τι είναι αυτό που το λένε αγάπη…». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 10 Μαΐου και ώρα 19:00 στο κεντρικό αμφιθέατρο της Πανεπιστημιούπολης, σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Κομοτηνής.
Πρόκειται για μία θεματική καλλιτεχνική παράσταση εμπνευσμένη από τον παλιό ελληνικό κινηματογράφο. Μέσα από τη μουσική, το τραγούδι και τον χορό, παρουσιάζεται η αγάπη σε όλες τις εκφάνσεις της: ερωτική, φιλική, οικογενειακή, τρυφερή αλλά και δραματική, όπως αποτυπώθηκε σε εμβληματικές στιγμές της μεγάλης οθόνης. Η εκδήλωση αποτελεί φόρο τιμής στην πλούσια πολιτιστική μας κληρονομιά και αναδεικνύει τη δύναμη της ελληνικής παράδοσης μέσα από τη δημιουργική προσέγγιση των φοιτητών και φοιτητριών του ΤΕΦΑΑ.
Γλέντι στο ξενοδοχείο «Χρήστος & Εύη»
Μετά το πέρας της παράστασης, θα ακολουθήσει παραδοσιακό γλέντι στις 22:00, στον χώρο του ξενοδοχείου «Χρήστος & Εύη» (3ο χλμ Κομοτηνής – Αλεξανδρούπολης), με τη συνοδεία της παραδοσιακής ορχήστρας του Νίκου Ζαπάρτα. Συμμετέχουν οι μουσικοί: Βαγγέλης Παπαναστασίου, Παναγιώτης Ζηκίδης, Γιαρένης Χρήστος, Παγκοζίδης Γεώργιος.
Παρέχεται δωρεάν μετακίνηση με λεωφορείο, με αναχώρηση από την πανεπιστημιούπολη στις 21:45 και επιστροφή στο κέντρο της Κομοτηνής μεταξύ 02:00 και 02:30. Είσοδος 20 ευρώ. Η προπώληση των εισιτηρίων για το γλέντι βρίσκεται σε εξέλιξη. Πληροφορίες και κρατήσεις: 6982948816 (Μάριος), 6938343814 (Νίκος).


Ακολουθήστε το xronos.gr στο Google News