Το πρόγραμμα του Μητροπολίτη Μαρωνείας & Κομοτηνής | xronos.gr

Το πρόγραμμα του Μητροπολίτη Μαρωνείας & Κομοτηνής

20/05/26 - 13:16
Το πρόγραμμα του Μητροπολίτη Μαρωνείας & Κομοτηνής

Από αύριο Πέμπτη έως και την Τετάρτη

Γνωστοποιήθηκε το πρόγραμμα του Μητροπολίτη Μαρωνείας & Κομοτηνής κκ Παντελεήμονα για τις επόμενες ημέρες. Αναλυτικά:

Αύριο Πέμπτη 21 Μαΐου θα ιερουργήσει στον πανηγυρίζοντα ναό Αγίων Κωνσταντίνου & Ελένης Παραδημής. Στις 18:00 της ίδιας ημέρας θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του εσπερινού στον Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Κομοτηνής και θα επιστρέψει την εικόνα της Παναγίας της Φανερωμένης, που είχε υποδεχθεί η πόλη για την 106η επέτειο απελευθέρωσης, στη μονή Βαθυρρύακος.

Την Κυριακή 24 Μαΐου και ώρα 7:00 θα ιερουργήσει στον Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Κομοτηνής και θα προστεί της επιμνημόσυνης δέησης για την ημέρα μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων. Στις 11:00 θα τελέσει τρισάγιο για την ημέρα μνήμης, μπροστά από τον ανδριάντα του από Τραπεζούντος Αρχιεπισκόπου Αθηνών κυρού Χρυσάνθου.

Την Τετάρτη 27 Μαΐου και ώρα 20:00 θα ιερουργήσει στον Καθεδρικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Κομοτηνής και θα δεηθεί υπέρ φωτισμού και ενίσχυσης των συμμετεχόντων στις Πανελλαδικές Εξετάσεις για την εισαγωγή των υποψηφίων φοιτητών στα ΑΕΙ.

Live ενημέρωση

Ακολουθήστε το xronos.gr στο Google News

Ροή Ειδήσεων

xronos
xronos.gr

ΑΡ. ΜΗΤ: 232265

mit-logo