Έφυγε από την ζωή η ομότιμη καθηγήτρια ΤΕΦΑΑ Ελένη Ζέτου-Μουντάκη
Η παράταξη «κατέβηκε» στις δημοτικές εκλογές του 2023 καταλαμβάνοντας 5,4% και 1.118 ψήφους
Αλλαγή «φρουράς» στην παράταξη πολιτών «Σπάρτακος» του Δήμου Κομοτηνής, με την Μαρία Κουρτούμα να αναλαμβάνει δημοτική σύμβουλος στη θέση του Παναγιώτη Καρακολίδη, ο οποίος υπέβαλε την παραίτησή του.
Πιο αναλυτικά, την Τρίτη 21 Απριλίου ο κ. Καρακολίδης έδωσε τη «σκυτάλη» στην κ. Κουρτούμα, η οποία θα ορκιστεί νέα δημοτική σύμβουλος, η μοναδική της παράταξης. Θυμίζουμε ότι ο «Σπάρτακος» συμμετείχε στις δημοτικές εκλογές του 2023 στον Δήμο Κομοτηνής, καταλαμβάνοντας 5,4% και 1.118 ψήφους, με επικεφαλής του συνδυασμού τον Κώστα Καραϊσκο, ο οποίος λίγους μήνες αργότερα – παραμένοντας στην παράταξη – έδωσε τη θέση του στα έδρανα στον κ. Καρακολίδη.
«Πάντα θεωρούσαμε και θεωρούμε την ενασχόληση με τα κοινά ύψιστο καθήκον του πολίτη, ηθικό διακόνημα και έργο συλλογικό. Έτσι η παραίτηση δεν σημαίνει αποστράτευση και η ανάληψη καθηκόντων από μια νέα δημοτική σύμβουλο σημαίνει ότι θα δώσει την προσωπική της σφραγίδα μέσα από μια συλλογική δουλειά και υποστήριξη. Συνεχίζουμε με “λογισμό και μ’ όνειρο” να είμαστε χρήσιμοι στον τόπο μας», σημείωσε σε ανακοίνωσή του ο Σπάρτακος.
Ανακεφαλαίωση δράσης Σπάρτακου
Στο πλαίσιο της παραπάνω αλλαγής, ο κ. Καρακολίδης συγκεφαλαίωσε τις βασικές δραστηριότητες της παράταξης τους τελευταίους μήνες εντός κι εκτός του Δημοτικού Συμβουλίου, στους εξής βασικούς άξονες: Κριτική για τη μέτρια εικόνα της πόλης. Έλλειψη πόρων & υποδομών. Προβλήματα καθημερινότητας: Αδέσποτα. Στάθμευση. Προσβασιμότητα ΑμεΑ. Σχολικές υποδομές. ΔΕΥΑΚ. Στόχος: Χρήσιμη παρουσία για τον δημότη.
Αναλυτικά, το έργο της παράταξης μπορείτε να δείτε στο αρχείο PDF που ακολουθεί.
Ακολουθήστε το xronos.gr στο Google News