Σοβαρά κίνητρα εγκατάστασης νέων κι επέκτασης υγιών επιχειρήσεων χρειάζεται η Ροδόπη

Με στόχο την ανάδειξη κι επίλυση των πραγματικών προβλημάτων των δημοτών
«Τα προβλήματα δεν είναι μόνο μπροστά στις εκλογές, αλλά μας απασχολούν καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής μας» σημείωσε στο ράδιο Χρόνος 87.5fm ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τη Λαϊκή Συσπείρωση Νίκος Βαργεμίδης, ο οποίος πάντως αναγνώρισε ότι ενόψει των εκλογών της 8ης Οκτωβρίου η Λαϊκή Συσπείρωση έχει εντείνει την πολιτική δραστηριότητά της. Γι’ αυτό ζήτησε από τους δημότες να ενισχύσουν στην κάλπη την παράταξη, ώστε να είναι ακόμη πιο δυνατή μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο Κομοτηνής και το Περιφερειακό Συμβούλιο Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης.
Κατηγόρησε τις υπόλοιπες μεγάλες παρατάξεις, ότι ουσιαστικά είναι γρανάζια των εκάστοτε κυβερνήσεων και δεν έρχονται σε σύγκρουση μαζί τους ούτε διεκδικούν στο επίπεδο που θα έπρεπε με βάση τις πραγματικές λαϊκές ανάγκες. Αντιθέτως, η Λαϊκή Συσπείρωση φέρνει στην επιφάνεια τα πραγματικά λαϊκά προβλήματα, φωτίζει τον τρόπο επίλυσής τους και διεκδικεί επαρκή στήριξη για την ανακούφιση των δημοτών.
Υπάρχουν λύσεις, υπάρχει και παράδειγμα εφαρμογής
Όπως άφησε να εννοηθεί ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, τα παραπάνω δεν είναι απλώς θεωρίες, αλλά είναι πολιτικές που μπορούν να εφαρμοστούν στην πράξη, όπως για παράδειγμα συμβαίνει στον Δήμο Πατρέων που στη Δημοτική Αρχή βρίσκεται η Λαϊκή Συσπείρωση.
Μεταξύ αρκετών προτάσεων που κόμισε στο δημόσιο διάλογο ο Νίκος Βαργεμίδης, ήταν η αλλαγή συντελεστών στα δημοτικά τέλη ώστε να μην πληρώνουν ίδια ποσοστά μικρά μαγαζάκια και μεγάλοι επιχειρηματικοί όμιλοι, καθώς επίσης η διεκδίκηση πόρων από την κυβέρνηση ώστε άμεσα στον Δήμο Κομοτηνής να προχωρήσουν απαραίτητα έργα στα σχολικά κτίρια και κατασκευή νέων προς κάλυψη των αναγκών μαθητών και μαθητριών.
Ακολουθήστε το xronos.gr στο Google News