Λειψυδρία στη Ροδόπη: Χωράφια που πλημμυρίζουν τον χειμώνα, «διψούν» το καλοκαίρι
Εκδήλωση στο Εργατικό Κέντρο Κομοτηνής στις 18:00 και βασιλόπιτα στο Scenario
Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Ροδόπης ανακοίνωσε τη διοργάνωση ανοιχτής πολιτικής εκδήλωσης, με κεντρικό ομιλητή τον Ανδρέα Σπυρόπουλο, Γραμματέα της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής και μέλος της Πολιτικής Γραμματείας ΚΟΕΣ.
«Στην πορεία προς το Συνέδριο, καλούμε κάθε δημοκρατικό και προοδευτικό πολίτη να συμμετάσχει σε μια ουσιαστική συζήτηση για τη διαμόρφωση της μόνης αξιόπιστης και σοβαρής εναλλακτικής πρότασης διακυβέρνησης. Σε μια περίοδο όπου το επιτελικό μοντέλο διακυβέρνησης του Μαξίμου γεννά αδιέξοδα, σκάνδαλα, θεσμικές αμφισβητήσεις και κοινωνική ανασφάλεια, η κοινωνία χρειάζεται καθαρό σχέδιο, διαφάνεια, λογοδοσία και ρεαλιστική προοπτική», αναφέρει στο κάλεσμά του ο γραμματέας της Νομαρχιακής Γιάννης Αμαραντίδης.
Η εκδήλωση
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 17 Φεβρουαρίου στις 18:00, στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Κομοτηνής. «Σας περιμένουμε όλους σε έναν ζωντανό και δημιουργικό διάλογο, εκεί όπου διαμορφώνεται, εμπλουτίζεται και σφυρηλατείται το πρόγραμμα για την πολιτική αλλαγή και το μέλλον που αξίζει η χώρα και η Ροδόπη», αναφέρεται στην πρόσκληση.
Μετά την ολοκλήρωση της εκδήλωσης θα ακολουθήσει η καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας στο Scenario Wine Espresso Culture (Μαρωνείας 1, Κομοτηνή).

Ακολουθήστε το xronos.gr στο Google News