Ιωάννης Στράντζαλης: Ο ακούραστος φροντιστής της Δόξας Ν. Σιδηροχωρίου | xronos.gr
ΑΠΟ ΤΟ 1981 ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ

Ιωάννης Στράντζαλης: Ο ακούραστος φροντιστής της Δόξας Ν. Σιδηροχωρίου

10/02/23 - 8:00
Ιωάννης Στράντζαλης: Ο ακούραστος φροντιστής της Δόξας Ν. Σιδηροχωρίου

Στα 76 του χρόνια συνεχίζει να παρέχει τις υπηρεσίες του αφιλοκερδώς στο γήπεδο που έχει λάβει τιμητικά το όνομά του

Ειδικά στο τοπικό ποδόσφαιρο οι αφανείς «ήρωες» πίσω από τους συλλόγους, ευτυχώς για το άθλημα, δεν λείπουν. Πρόκειται για ανθρώπους, οι οποίοι με το μεράκι, την αγάπη τους για τον τόπο τους και το άθλημα, κρατούν την σημαία του ερασιτεχνικού αθλητισμού ακόμη ψηλά, παρά την απαξίωσή του από την πολιτεία και τις οικονομικές δυσκολίες.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αφανούς «ήρωα» ο κύριος Ιωάννης Στράντζαλης, γεννημένος στις 20 Μαΐου 1947. Στα 76 του χρόνια συνεχίζει να λατρεύει και να αγαπά σε όλα τα επίπεδα την ομάδα της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου. Από το 1981 παραμένει ακούραστα δίπλα στην ομάδα από το πόστο του φροντιστή.


Το γήπεδο «Ιωάννης Στράντζαλης»
Ο ακούραστος φροντιστής της θρακιώτικης ομάδας περιποιείται το γήπεδο πάντα εθελοντικά και με προσωπικό χρόνο και κόπο κρατάει εδώ και πολλά χρόνια από τα αποδυτήρια, τον αγωνιστικό χώρο, τις κερκίδες, μέχρι τις αθλητικές εμφανίσεις των ποδοσφαιριστών σε καλή κατάσταση. Σε μία τιμητική κίνηση η ομάδα της Δόξας, έδωσε το όνομά του στο γήπεδό της, μετονομάζοντάς το σε γήπεδο «Ιωάννης Στράντζαλης».

Ο πρόεδρος της ομάδας Φίλιππος Τσουρπουδής ανέφερε πως ο κος Στράντζαλης έχει δώσει και την ψυχή του για την ποδοσφαιρική ομάδα της περιοχής. «Τα λόγια είναι περιττά γι’ αυτό τον άνθρωπο», δήλωσε χαρακτηριστικά και ευχήθηκε ειδικά στον ερασιτεχνικό αθλητισμό να υπάρξουν και άλλοι άνθρωποι που να ακολουθήσουν το παράδειγμα του κύριου Ιωάννη. Ο αγώνας όλων των υπεύθυνων σε κάθε αγωνιστική για να κατεβούν οι ερασιτεχνικές ομάδες στα τοπικά πρωταθλήματα είναι μεγάλος, σημείωσε ο κος Τσουρπουδής.

Στις χαρές και στις λύπες μαζί
«Στα εύκολα και στα δύσκολα, στις χαρές και τις λύπες ήταν πάντα εκεί στην κερκίδα μαζί μας. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που σας έχουμε και σας ευχαριστούμε για όλα κύριε Ιωάννη!», αναφέρει σε ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου.

Φωτογραφία : Ο Ιωαν. Στράντζαλης φροντίζει τον αγωνιστικό χώρο στο γήπεδο που έχει λάβει το όνομά του

Live ενημέρωση

Ακολουθήστε το xronos.gr στο Google News

Ροή Ειδήσεων

xronos
xronos.gr