Αποκαταστάθηκε η (νέα) βλάβη στα φανάρια του Kosmopolis | xronos.gr

Αποκαταστάθηκε η (νέα) βλάβη στα φανάρια του Kosmopolis

22/01/26 - 13:45
Αποκαστάθηκε η (νέα) βλάβη στα φανάρια του Kosmopolis

Μοιραστείτε το

Η βλάβη αποκαταστάθηκε περί των 14:00 και η κυκλοφορία διεξάγεται ομαλά

Ούτε δύο εικοσιτετράωρα δεν κράτησε η… χαρά των οδηγών, αφού τα φανάρια στη διασταύρωση του Kosmopolis τέθηκαν ξανά εκτός λειτουργίας, λόγω νέας βλάβης που προέκυψε – το πιθανότερο – από το πέρασμα της κακοκαιρίας.

Θυμίζουμε ότι η αναφορά γίνεται στους φωτεινούς σηματοδότες στη διασταύρωση της λεωφόρου Εθνικής Αντιστάσεως και της οδού Γεωργίου Παπανδρέου. Πρόκειται για μία πολυσύχναστη διάβαση, που ενώνει ένα εμπορικό σημείο της πόλης, με την είσοδο/εξοδο της Κομοτηνής και από/προς οικισμούς.

Τα φανάρια είχαν τεθεί αρχικά εκτός λειτουργίας στις 9 Ιανουαρίου και αποκαταστάθηκαν στις 20 του μηνός. Στο μεσοδιάστημα σε τροχαίο ατύχημα ενεπλάκησαν δύο οχήματα, καθώς οι οδηγοί δεν τηρούν τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, παραχωρώντας σωστά τις προτεραιότητες.

Άμεση επιδιόρθωση από τα συνεργασία

Σήμερα, ξημερώματα Πέμπτης 22 Ιανουαρίου, οι φωτεινοί σηματοδότες τέθηκαν ξανά εκτός λειτουργίας. Εργαζόμενοι της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου Κομοτηνής βρέθηκαν άμεσα στο σημείο, προσπαθώντας να επιδιορθώσουν τη βλάβη, η οποία αποκαταστάσθηκε στις 14:00.

Τα φανάρια πλέον λειτουργούν ξανά κανονικά.

Live ενημέρωση

Ακολουθήστε το xronos.gr στο Google News

Ροή Ειδήσεων

xronos
xronos.gr

ΑΡ. ΜΗΤ: 232265

mit-logo