Μήνυση κατά αγνώστων λόγω των εσκεμμένων βανδαλισμών | xronos.gr
ΣΤΑΘΕΡΑ ΕΜΠΟΔΙΑ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΙΡΗΝΗΣ

Μήνυση κατά αγνώστων λόγω των εσκεμμένων βανδαλισμών

28/11/18 - 10:00
324235436-2.jpg

Ο αντιδήμαρχος Γιάννης Μουρτίδης ζητάει από τους πολίτες να είναι σύμμαχοι ώστε να διατηρηθεί η ευταξία στην πόλη και να μην είναι ξέφραγο αμπέλι η πλατεία 

Σε μήνυση κατά αγνώστων λόγω των εσκεμμένων βανδαλισμών στα σταθερά σφαιρικά εμπόδια στην κεντρική πλατεία Κομοτηνής, αποφάσισε να προχωρήσει ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Περιβάλλοντος και Πρασίνου Γιάννης Μουρτίδης.

Οι μπάλες αυτές που τοποθετήθηκαν στις εισόδους της πλατείας για να αποτρέπουν την είσοδο οχημάτων σε αυτήν, έχουν καταστραφεί ουκ ολίγες φορές μέχρι σήμερα, με τον κο Μουρτίδη να δηλώνει αγανακτισμένος από την κατάσταση "αυτές οι μπάλες έχουν σίδερο κάτω. Η τοποθέτησή τους γίνεται από την τεχνική υπηρεσία, αλλά όταν υπάρχει κακοβουλία και θέληση να καταστρέψεις κάτι το οποίο σου δημιουργεί πρόβλημα, κατά την δική σου άποψη, βρίσκεις τρόπους να το καταστρέψεις. Εδώ και δύο μήνες που παρακολουθώ τα σταθερά εμπόδια στην είσοδο της πλατείας από την πλευρά του ΟΤΕ έχουν πέσει στην αντίληψή μου διάφορα περιστατικά γι' αυτό πήρα την απόφαση να καταθέσω μήνυση κατά αγνώστων".

Ο αντιδήμαρχος ζητάει από τους πολίτες να είναι σύμμαχοι ώστε να διατηρηθεί η ευταξία στην πόλη και λέει χαρακτηριστικά "όταν θέλουμε να μην μπαίνουν στην πλατεία αυτοκίνητα, μετά το ωράριο που έχει θέσει ο δήμος για την τροφοδοσία, θα πρέπει να το τηρήσουμε όλοι. Δεν θα πρέπει να είναι η πλατεία μας ξέφραγο αμπέλι και να μπαίνει όποιος θέλει όποια ώρα θέλει. Πρόσφατα μπήκε μέσα στην κεντρική πλατεία τουριστικό λεωφορείο για να κατεβάσει τους πελάτες". 

Σε συνεννόηση με την πυροσβεστική και την αστυνομία έχει διαμορφωθεί το σχέδιο εισόδου και εξόδου στην κεντρική πλατεία της πόλης μας. Ειδικά για την τροφοδοσία των καταστημάτων η είσοδος των οχημάτων γίνεται από την πλευρά της οδού Ορφέως (βαρέλι του τροχονόμου) μέχρι τις 10:30 το πρωί. "Από εκεί και πέρα δεν πρέπει να μπαίνουν μέσα. Αυτό, όμως, ποτέ δεν έχει εφαρμοστεί γιατί ο καθένας μπαίνει μέσα ό,τι ώρα θέλει", διαπιστώνει με θλίψη ο κος Μουρτίδης.  

Με δεδομένη την παραπάνω κατάσταση ο αντιδήμαρχος έχει ήδη δώσει εντολή στο νομικό τμήμα του δήμου για την υποβολή της μήνυσης κατά αγνώστων.
 

Ακολουθήστε το xronos.gr στο Google News

Ροή Ειδήσεων

xronos
xronos.gr