Αγορά Εργασίας στη Ροδόπη (13-05-2025): Εταιρείες και επιχειρήσεις σε αναζήτηση προσωπικού

Συνεχίζονται οι έλεγχοι και αυτήν εβδομάδα
Συνολικά πέντε είναι τα θετικά rapid tests, από τους ελέγχους που διενεργήθηκαν σε Κομοτηνή και Σάπες την Τρίτη 12/10. Στη Γενική Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας έγιναν συνολικά 50 rapid tests και προέκυψαν τρία θετικά και αφορούν σε έναν άνδρα και δύο γυναίκες με διάμεση ηλικία τα 26 έτη. Επίσης στο δημοτικό κτίριο επί της Βενιζέλου έγιναν 35 rapid tests και όλα ήταν αρνητικά. Την ίδια μέρα στις Σάπες προέκυψαν δύο θετικά σε 26 rapid tests και αφορούν σε δύο γυναίκες με διάμεση ηλικία τα 31 έτη.
Μέχρι την Παρασκευή 15/10 θα γίνονται έλεγχοι: Στη Γενική Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας τις ώρες 10:00 με 15:00 και στο ισόγειο του δημοτικού κτιρίου της οδού Βενιζέλου 51 τις ώρες 09:00 με 14:00.
Όλοι οι πολίτες που επιθυμούν να υποβληθούν σε rapid test προσέρχονται τηρώντας τις αποστάσεις, γνωρίζοντας τον προσωπικό αριθμό υγείας ΑΜΚΑ. Όσοι έχουν εμβολιαστεί επισκέπτονται το gov.gr και μεταβαίνουν στην υπηρεσία «Βεβαίωση αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου κορωνοϊού COVID-19», ακολουθώντας τις σχετικές οδηγίες. Η σύνδεση με τη συγκεκριμένη υπηρεσία απαιτεί τους προσωπικούς κωδικούς πρόσβασης στο taxisnet. Για όσους δεν έχουν εμβολιαστεί δεν δίνεται πλέον η δυνατότητα χρήσης της υπηρεσίας με απόφαση του ΕΟΔΥ. Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΕΟΔΥ η ψηφιακή βεβαίωση αρνητικού αποτελέσματος από το gov.gr είναι διαθέσιμη μόνον εφόσον ο έλεγχος έχει πραγματοποιηθεί σε ιδιωτικό διαγνωστικό κέντρο.
Ακολουθήστε το xronos.gr στο Google News