Συγκινητική βράβευση της συζύγου του αείμνηστου Χρήστου Τεπελή

Φοιτητές τέταρτου έτους του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού είχαν την ευκαιρία να περάσουν από τη διαδικασία συνέντευξης για πρακτική άσκηση ή/και θέσεις εργασίας
Πραγματοποιήθηκε η 7η ημέρα καριέρας του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ) το μεσημέρι της Δευτέρας 17 Μαρτίου στο κεντρικό αμφιθέατρο ΤΕΦΑΑ. Κατά τη διάρκειά της, οι φοιτητές του τέταρτου έτους είχαν την ευκαιρία να περάσουν από τη διαδικασία της συνέντευξης μέσω των οποίων προσφέρονται, εκτός από πρακτική άσκηση, ακόμη και θέσεις εργασίας σε τομείς όπως προπονητική, διοίκηση, αναψυχή. Βασικός στόχος της ημέρας καριέρας ήταν να συνδέσει το πανεπιστήμιο με την αγορά εργασίας.
Οι φορείς που πραγματοποίησαν τη διαδικασία της συνέντευξης είναι τα σωματεία PAOK academy, FC, ΠΑΕ ΑΡΗΣ (εξ αποστάσεως), ΧΑΝΘ, Υδρία sport club, το ξενοδοχείο Alkima Hotel Athens και οι εξής αλυσίδες γυμναστηρίων: ALTERLIFE, MOOV, Royal Fit καθώς και οι κατασκηνώσεις ΧΑΝΘ, Skouras Camp, PlayWay.
Καθιερωμένο γεγονός στο ΤΕΦΑΑ
Η Έφη Τσίτσκαρη, αναπληρώτρια καθηγήτρια στο αθλητικό μάρκετινγκ ΤΕΦΑΑ Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης δήλωσε πως είναι κατ’ ονομασία η 7η ημέρα καριέρας, καθώς ουσιαστικά πραγματοποιείται τουλάχιστον 10 χρόνια. Σύμφωνα με την ίδια, η μεγάλη επιτυχία είναι το γεγονός ότι «απόφοιτοι φοιτητές μου που είχαν περάσει από τη διαδικασία συνέντευξης σε συγκεκριμένο φορέα, είναι τώρα αρχηγοί του και σε θέση να παίρνουν οι ίδιοι συνεντεύξεις από τους φοιτητές».
Σχετικά με την ψυχολογία των φοιτητών, η Έφη Τσίτσκαρη σημείωσε πως υπήρχε διστακτικότητα κατά τα πρώτα χρόνια, ενώ «πλέον η ημέρα καριέρας αποτελεί μία καθιερωμένη διαδικασία» και συνέχισε υποστηρίζοντας πως παίρνουν συνεντεύξεις κάποιοι από τους μεγαλύτερους φορείς στον χώρο του αθλητισμού αυτή τη στιγμή, πράγμα το οποίο κάνει τους φοιτητές περισσότερο αισιόδοξους και ως έναν βαθμό διστακτικούς.
Τέλος η αναπληρώτρια καθηγήτρια σημείωσε πως την χαροποιεί ιδιαίτερα το γεγονός ότι οι φορείς συνεχίζουν να έρχονται και βλέπουν «πιθανούς συνεργάτες που μπορούν να εμπιστευτούν» στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο.
Ακολουθήστε το xronos.gr στο Google News