Το ΚΔΑΠ Robotexnia άνοιξε ξανά τις πόρτες του | xronos.gr
ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ

Το ΚΔΑΠ Robotexnia άνοιξε ξανά τις πόρτες του

08/06/21 - 9:00

Β. Καλεντερίδης: «Με χαμόγελο μπορούμε να αντικρίσουμε το αύριο»

«Καλώς ή κακώς αυτή ήταν η κρίση της κυβέρνησης. Τουλάχιστον σήμερα με χαμόγελο μπορούμε να αντικρίσουμε το αύριο». Με αυτά τα λόγια ο εκπαιδευτικός και ιδιοκτήτης του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης (ΚΔΑΠ) Βασίλης Καλεντερίδης άνοιξε ξανά χθες, Δευτέρα 07/06, τις πόρτες του ΚΔΑΠ, μετά από πολύμηνη αναγκαστική αναστολή λειτουργίας των δια ζώσης δράσεων, λόγω των μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού.

«Έχουμε ξεκινήσει κανονικά την ακαδημαϊκή μας χρονιά από 01/09/2020 και τους περισσότερους μας είχαν κλείσει μέχρι σήμερα (σ.σ. 07/06) που ανοίγουμε», πληροφόρησε, ενώ δεν έκρυψε πως στο μεσοδιάστημα υπήρχαν διαδοχικές επικοινωνίες με γονείς και παιδιά, στα οποία έλειψε ο φυσικός χώρος της Robotexnia, εκεί όπου η μάθηση γίνεται παιχνίδι. Μάλιστα, στον κλάδο των ΚΔΑΠ επικρατούσε ακόμη κι «αγανάκτηση», όπως παραδέχθηκε ο κος Καλεντερίδης, ο οποίος πάντως κρατά το θετικό, ότι πλέον επιστρέφουν στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης εκπαιδευτικοί και παιδιά.

Στη Robotexnia τηρούνται όλα τα υγειονομικά μέτρα και πρωτόκολλα κατά της διασποράς του κορωνοϊού, στα οποία πλέον έχει προστεθεί και το εργαλείο ανίχνευσης της νόσου, το self test. Το αποτέλεσμα οφείλουν να προσκομίζουν εβδομαδιαίως οι γονείς ή οι μαθητές.

Το ΚΔΑΠ της Robotexnia θα λειτουργήσει μέχρι τις 31/07/21 και θα επιστρέψει στο νέο ακαδημαϊκό έτος, όποτε αυτό αποφασιστεί αρμοδίως από την κυβέρνηση να ξεκινήσει. Προσεχώς, αναμένεται να ανοίξουν και οι αιτήσεις για τα voucher του Υπουργείου Εργασίας, που θα επιτρέψουν και φέτος σε πληθώρα μαθητών, να λάβουν δωρεάν τις υπηρεσίες της Robotexnia. 

Πληροφορίες
Διεύθυνση: Μ.Μ. Κωνσταντίου 8, Κομοτηνή
Τηλέφωνο επικοινωνίας:  694 8058 412


Βρείτε τα τελευταία νέα της Κομοτηνής, της Ροδόπης και της Θράκης ευρύτερα
στο Google News του www.xronos.gr

Ακολουθήστε το xronos.gr στο Google News

Ροή Ειδήσεων

xronos
xronos.gr