ΚΔΑΠ Robotexnia: Διασκέδαση και μάθηση για μικρές και μικρούς | xronos.gr
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΣΩ ΕΣΠΑ

ΚΔΑΠ Robotexnia: Διασκέδαση και μάθηση για μικρές και μικρούς

05/08/22 - 0:36
robotexniaa.jpg

Άνοιξαν οι αιτήσεις, όσα είναι χρήσιμο να γνωρίζετε   

Θέλετε τα παιδιά σας να διασκεδάσουν, να αποκτήσουν νέες γνώσεις και δεξιότητες, να αποκτήσουν φιλίες και να ανακαλύψουν όλα όσα μπορεί να τους προσφέρει ένα εργαστήρι εναλλακτικής μάθησης στην πόλη μας εντελώς δωρεάν;

Σας έχουμε πολύ καλά νέα! Oι αιτήσεις για το ΕΣΠΑ ξεκίνησαν κι έτσι μπορείτε να γράψετε τα παιδιά σας στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης (ΚΔΑΠ) της Robotexnia φυσικά στην πόλη μας.

Η προθεσμία αιτήσεων είναι μέχρι και την επόμενη Παρασκευή 12/8 γι' αυτό κάντε τα βήματα που πρέπει, ώστε μικρές και μικροί να μη χάσουν ευκαιρία σε γνώση και διασκέδαση.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην οδό Μ.Μ. Κωνσταντίου 8, στην Κομοτηνή, στα τηλέφωνα 2531104175 και 6942800464 , στο Facebook στην σελίδα Robotexnia και στο email: [email protected] για να λαμβάνουν αναλυτικά πληροφορίες και να λύσουν κάθε πιθανή απορία τους για όλα τα προγράμματα, τα ωράρια, τους ανθρώπους του ΚΔΑΠ κι ό,τι άλλο σας ενδιαφέρει. Πάντα με γνώμονα τον σεβασμό στην ανάπτυξη της προσωπικότητας των παιδιών, των χαρισμάτων τους και την κοινωνικοποίησή τους.

"Σας περιμένουμε στον χώρο της σχολής μας για να κάνουμε μαζί την αίτηση σας και να αναλάβουμε εμείς εξ ολοκλήρου τον φάκελο σας για λογαριασμό δικό σας εντελώς δωρεάν!", αναφέρουν οι άνθρωποι του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης στο προσκλητήριό τους.

Πληροφορίες:

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 
6948 058 412 | 25311-04175

Διεύθυνση ΚΔΑΠ:
M.M. Kωνσταντίου 8 Κομοτηνή

email: [email protected] 

Ιστότοπος: www.robotexnia.gr

Instagram: www.instagram.com/robotexnia

Facebook: Robotexnia

Youtube: https://robotexnia.gr/YouTube

Ακολουθήστε το xronos.gr στο Google News

Ροή Ειδήσεων

xronos
xronos.gr