31 παραβάσεις για μη χρήση κράνους στην ΑΜΘ | xronos.gr

31 παραβάσεις για μη χρήση κράνους στην ΑΜΘ

09/03/26 - 14:11
31 παραβάσεις για μη χρήση κράνους στην ΑΜΘ

1027 οι έλεγχοι σε όλη την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης

Σε 1.027 ελέγχους και στη βεβαίωση 31 συνολικά παραβάσεων προχώρησαν κατά το χρονικό διάστημα από την Δευτέρα 2 έως και την Κυριακή 8 Μαρτίου, αστυνομικοί Υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης στο πλαίσιο της Εκστρατείας «Μηδενικής ανοχής στη μη χρήση κράνους», με στόχο τη σταδιακή και καθολική συμμόρφωση των χρηστών δικύκλων και ελαφριών προσωπικών ηλεκτρικών οχημάτων (ΕΠΗΟ).

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια των στοχευμένων ελέγχων που πραγματοποιήθηκαν κατά το παραπάνω χρονικό διάστημα από αστυνομικούς των Υπηρεσιών Τροχαίας των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ορεστιάδας, Αλεξανδρούπολης, Ροδόπης, Ξάνθης,  Καβάλας και Δράμας σε αναβάτες μοτοποδηλάτων, μοτοσικλετών, τρίτροχων και ενοικιαζόμενων οχημάτων χωρίς κουβούκλιο, καθώς και επαγγελματιών διανομέων για την τήρηση της υποχρέωσης χρήσης κράνους, από οδηγούς και συνεπιβάτες βεβαιώθηκαν συνολικά: 21 παραβάσεις σε οδηγούς δικύκλων, 9 παραβάσεις σε οδηγούς ΕΠΗΟ και 1 παράβαση σε επιβάτη δικύκλου.

Ενημερώσεις σε όλη την ΑΜΘ

Επιπλέον στο πλαίσιο των εν λόγω δράσεων, κατά το ανωτέρω χρονικό διάστημα, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ξάνθης, Αλεξανδρούπολης, Δράμας, Ροδόπης και Καβάλας πραγματοποίησαν κατά περίπτωση σε περιοχές αρμοδιότητάς τους ομιλίες για την υποχρεωτική χρήση προστατευτικού κράνους, την οδική ασφάλεια και την κυκλοφοριακή αγωγή και διένειμαν φυλλάδια ενημερώνοντας σχετικά τους πολίτες των εν λόγω περιοχών.

Live ενημέρωση

Ακολουθήστε το xronos.gr στο Google News

Ροή Ειδήσεων

xronos
xronos.gr

ΑΡ. ΜΗΤ: 232265

mit-logo