«Συμμάζεμα» στις λακκούβες της Παρασίου | xronos.gr
ΜΕΧΡΙ…ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ

«Συμμάζεμα» στις λακκούβες της Παρασίου

10/02/22 - 9:00
234234532564_16.jpg

Είναι αναγκαίο να βρεθεί μια πιο μόνιμη λύση 

Πυρετωδώς δουλεύουν τις τελευταίες μέρες συνεργεία στην οδό Παρασίου πραγματοποιώντας ένα «συμμάζεμα» της οδού, που μετά τις εργασίες του φυσικού αερίου έχει αποκτήσει πολλά προβλήματα, τα οποία γίνονται ακόμα πιο έντονα όταν βρέχει. 

Είναι χαρακτηριστικό ότι στη συγκεκριμένη οδό έχει πέσει χώμα και όχι άσφαλτος μετά το πέρας των εργασιών και όταν βρέχει η κατάσταση που επικρατεί είναι πραγματικά κακή. Δημιουργούνται λακκούβες με νερό και τα οχήματα πηγαίνουν πάρα πολύ σιγά, καθώς οι κραδασμοί είναι πολύ έντονοι και μπορεί πολύ εύκολα να προκληθεί βλάβη στο όχημα. 

Ο «Χ» έχει δεχθεί πολλά παράπονα από πολίτες και οδηγούς για την κατάσταση του δρόμου και η αλήθεια ότι πρέπει να βρεθεί μια πιο μόνιμη λύση. Οι εργασίες που έχουν πραγματοποιηθεί τις τελευταίες μέρες, ναι μεν καλυτερεύουν την κατάσταση, ωστόσο δεν παύουν να είναι μια προσωρινή λύση του προβλήματος, που ταλαιπωρεί οδηγούς και πεζούς στο κέντρο της πόλης. 

Ακολουθήστε το xronos.gr στο Google News

Ροή Ειδήσεων

xronos
xronos.gr