Βασιλόπιτα κόβει το Σάββατο ο Σύλλογος Πολυτέκνων Ροδόπης
Σεφ Άλεξ Κυρτσαλίδης: Αναδεικνύουμε τις ελληνικές γεύσεις κι όχι ξενόφερτα πράγματα
Να θυμάσαι πως ένιωσες, όχι απλώς τι έφαγες. Αυτός ήταν από την πρώτη στιγμή ο στόχος του ΚΟΝΚΑΣΕ, του εστιατορίου που ανέβασε ένα ακόμη επίπεδο γαστρονομικά την πόλη μας. Αυτό αποδεικνύεται πλέον με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αφού το ΚΟΝΚΑΣΕ απέσπασε το Χρυσό Βραβείο Ποιότητας και Γεύσης 2022 στον πανελλαδικό θεσμό βραβείων των Estiatoria.gr.
Κι αυτή είναι η πρώτη φορά που εστιατόριο της πόλης μας καταφέρνει αυτή τη διάκριση, φέρνοντας στο επίκεντρο την Κομοτηνή!
Προσιτός γαστρονομικός θησαυρός στην πόλη
Δημιουργημένος με αγάπη και μεράκι, ο χώρος της Νικολάου Ζωίδη στην Κομοτηνή «κρύβει» ένα γαστρονομικό ταξίδι που πλέον έρχονται κι από άλλες πόλεις της χώρας για να γευτούν.
Χαρούμενοι για τη βράβευση του εστιατορίου και έτοιμοι να προσφέρουν στους πελάτες κι άλλες εξαιρετικές γεύσεις είναι οι ιδιοκτήτες της επιχείρησης. «Μας τιμά το γεγονός της ψηφοφορίας του κοινού που συμμετέχει στα βραβεία και η επιτροπή του θεσμού που επιβράβευσε τη μεγάλη μας προσπάθεια και μας κατέταξε σαν ένα από τα καλύτερα εστιατόρια της Ελλάδας στην κατηγορία μας, με γνώμονα τις επιδόσεις μας για το 2021 και για τη νέα χρονιά που έρχεται και σηματοδοτείται από το περιβόητο Gold Award 2022. Ευχαριστούμε το κοινό που μας υποστήριξε και συνεχίζει να μας υποστηρίζει!», ανέφεραν.
Να σημειωθεί ότι παρά τις διακρίσεις, το ΚΟΝΚΑΣΕ διατηρεί τις τιμές του προσιτές και οικονομικές για την ποιότητά τους, προσφέροντας στους πελάτες μία ολιστική γαστρονομική εμπειρία για κάθε πορτοφόλι.
Δεσπόζουν οι ελληνικές γεύσεις
Το μενού του ΚΟΝΚΑΣΕ βασίζεται σε τρία συν ένα ατού: ποιότητα, φαντασία, μοναδικότητα αλλά κι ελληνικότητα. Οι ελληνικές γεύσεις, που έχουμε «χάσει» τα τελευταία χρόνια προσπαθώντας να φέρουμε… ξένες στην τοπική γαστρονομία, δεν μας ξέχασαν ποτέ, πρωταγωνίστησαν τους τελευταίους αιώνες και συνεχίζουν να πρωταγωνιστούν. Οι θησαυροί της θρακιώτικης γης, η απλότητα που «δένει» με την πεντανόστιμες γεύσεις, κάνουν την ελληνική γαστρονομία παγκόσμια πρωταγωνίστρια. Και τη γεύεστε στα καλύτερά της στο ΚΟΝΚΑΣΕ
«Δουλεύουμε το μενού πάρα πολύ καιρό», ήταν τα λόγια του σεφ Άλεξ Κυρτσαλίδη, ο οποίος μας εξήγησε ότι τα πιάτα είναι όλα χειροποίητα από την αρχή ως το τέλος και βασισμένα στην ελληνική μεσογειακή κουζίνα, που δεν έχει σε τίποτα να ζηλέψει κανέναν.
«Όλα μας τα προϊόντα και τα πιάτα είναι 100% φτιαγμένα στη δικιά μας κουζίνα: από το ψωμί μέχρι τα γλυκά, δεν παίρνουμε τίποτα έτοιμο. Προσπαθούμε να έχουμε τις καλύτερες πρώτες ύλες, αλλάζοντας εποχιακά το μενού με βάση το τι είναι φρέσκο στην εποχή του, ώστε να κάνουμε ό, τι καλύτερο μπορούμε. Το μενού μας είναι εμπνευσμένο από την ελληνική κουζίνα και τη μεσογειακή διατροφή. Προσπαθούμε να κάνουμε την ελληνική κουζίνα όσο πιο γευστική κι ωραία παρουσιασμένη μπορούμε. Προσπαθούμε να κάνουμε πράγματα που αναδεικνύουμε τις ελληνικές γεύσεις κι όχι ξενόφερτα πράγματα», είπε ο σεφ, ανακαλώντας τα θετικά σχόλια που λάμβανε από ικανοποιημένους πελάτες όταν στα τραπέζια τους τον χειμώνα κατέφτανε η παραδοσιακή θρακιώτικη λαχανιά με ντόπια νόστιμα λουκάνικα πέταλο.
Πληροφορίες
Εάν θέλετε κι εσείς να γευτείτε αρώματα και γεύσεις που ξετρελαίνουν κάθε ουρανίσκο, ο γραστρονομικός θησαυρός επί της Νικολάου Ζωίδη, φημισμένος για τη ζεστή φιλοξενία του, σας περιμένει. Καθίστε αναπαυτικά, πάρτε το χρόνο σας να επιλέξετε, απολαύστε. Και μία συμβουλή, μην πάτε με γεμάτο στομάχι. Καλή όρεξη!
Διεύθυνση: Νικ. Ζωΐδη 29, Κομοτηνή
Τηλέφωνα κρατήσεων: 25310 32223, 6932 459 156
Facebook: ΚονΚαΣε
Instagram: konkase.gr
Ακολουθήστε το xronos.gr στο Google News