Λειψυδρία στη Ροδόπη: Χωράφια που πλημμυρίζουν τον χειμώνα, «διψούν» το καλοκαίρι
Σύμφωνα με τον επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης «παρά τις εξαγγελίες παραμένουν σημαντικά ζητήματα στη στελέχωση των υπηρεσιών της περιφέρειας καθώς και θέματα που αφορούν τους εργαζόμενους της Περιφέρειας»
Τα ζητήματα των εργαζομένων στην Περιφέρεια της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης θα θίξει κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης Λογοδοσίας του Περιφερειακού Συμβουλίου της Δευτέρας 22 Δεκεμβρίου ο επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Διονύσης Κλάδης.
Σύμφωνα με τον ίδιο, «παρά τις εξαγγελίες παραμένουν σημαντικά ζητήματα στη στελέχωση των υπηρεσιών της περιφέρειας καθώς και θέματα που αφορούν τους εργαζόμενους της Περιφέρειας».
Τα ερωτήματα του Δ. Κλάδη
Στο πλαίσιο της ερώτησης, ο επικεφαλής της παράταξης ζητάει να μάθει, τι μέτρα πρόκειται να πάρει η διοίκηση ώστε:
1) Να καλυφθούν οι κενές θέσεις με βάση τις ανάγκες;
2) Να εκσυγχρονιστεί και να αυξηθεί ο στόλος των αυτοκινήτων της περιφέρειας για να καλυφθούν οι ανάγκες των υπηρεσιών;
3) Να δοθούν τα ΜΑΠ για τις χρονιές 2023 και 2024 που οφείλονται ακόμα στους εργαζόμενους;
4) Να επιδοτηθούν εργαζόμενοι στα νησιά της περιοχής και σε δυσπρόσιτα ή μέρη με έντονο πρόβλημα στέγης;
Ακολουθήστε το xronos.gr στο Google News