Αν. Τζαμπαζλή: Το μεγάλο μας στοίχημα η εξωστρέφεια | xronos.gr

Αν. Τζαμπαζλή: Το μεγάλο μας στοίχημα η εξωστρέφεια

19/02/25 - 9:00
Αν. Τζαμπαζλή:  Το μεγάλο μας στοίχημα  η εξωστρέφεια

Την ετήσια βασιλόπιτά του έκοψε το Παράρτημα Αποθεραπείας & Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρία Κομοτηνής στην Αίγειρο

Κοπή της βασιλόπιτας πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης 17 Φεβρουαρίου στο Κέντρο Αποθεραπείας & Αποκατάστασης παιδιών με αναπηρία Κομοτηνής (στην Αίγειρο) του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης.



Τη βασιλόπιτα ευλόγησε ο Μητροπολίτης Μαρωνείας & Κομοτηνής κκ Παντελεήμων, ο οποίος μετέφερε τις ευχές του αναφέροντας χαρακτηριστικά πως «μπορεί ο καθένας να έχει το δικό του σπίτι αλλά πρέπει να καταλάβουμε πως σαν κοινωνία είμαστε όλοι μία οικογένεια», δηλώνοντας πως ο χώρος του παραρτήματος αποκατάστασης είναι αγαπημένος και ευαίσθητος για την εκκλησία.



Με τη παρουσία του τίμησε την κοπή πίτας κι ο βουλευτής Ροδόπης Ιλχάν Αχμέτ, ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό τονίζοντας τη σημασία της εξέλιξης στην εποχή μας όσον αφορά την προσβασιμότητα και αντιμετώπιση των ατόμων με αναπηρία από την κοινωνία.

Εξωστρέφεια στην κοινωνία
Τον κόσμο καλωσόρισε κι η πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας ΑΜΘ Αναστασία Τζαμπαζλή. «Είναι μεγάλη η χαρά μας που σας βλέπουμε σήμερα κοντά στα παιδιά μας» δήλωσε, τονίζοντας πως η βοήθεια του κόσμου μέσα από την παρουσία του είναι σημαντική και για τη διοίκηση αλλά και για τους εργαζόμενους που παρέχουν κάθε βοήθεια σε αυτά τα παιδιά. «Το μεγάλο στοίχημα ήταν αυτή η εξωστρέφεια» καθώς η συγκεκριμένη δομή είναι από τις πιο δύσκολες που έχουν ανάμεσα σε Ξάνθη, Καβάλα, Δράμα και Κομοτηνή λόγω των περιστατικών που διαμένουν σε αυτή καθώς «τα παιδιά που διαμένουν στον δεύτερο όροφο της δομής είναι αυτά με εγκεφαλίτιδα, τα οποία χρειάζονται και τη μεγαλύτερη προσοχή» τόνισε η Αναστασία Τζαμπαζλή.


«Η παρουσία δωρητών, βουλευτών, του Σεβασμιότατου είναι πολύτιμη και το σημαντικότερο είναι πως υπάρχει όλο τον χρόνο και όχι μόνο την σημερινή μέρα» επεσήμανε η πρόεδρος.
Τέλος, αναφορικά με τη πρόσληψη μόνιμου προσωπικού ενημέρωση πως έχει ήδη βγει απόφαση και αναμένεται περαιτέρω στελέχωση.



Live ενημέρωση

Ακολουθήστε το xronos.gr στο Google News

Ροή Ειδήσεων

xronos
xronos.gr