Π. Αλμπανίδης: Πολύ όμορφα και απόλυτη σαφήνεια τα θέματα της Πληροφορικής
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου και ώρα 19:00 στην πρώην Νομαρχία
Το Σωματείο Εθελοντών Αιμοδοτών Ροδόπης κόβει την ετήσια βασιλόπιτά του την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου και ώρα 19:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων Π.Ε. Ροδόπης «Γεώργιος Παυλίδης» (Λ. Δημοκρατίας 1, Κομοτηνή).
Στο πλαίσιο της εκδήλωση θα γίνει ομιλία με θέμα «Νέοι γονείς και βλαστοκύτταρα: Γνώση, πρόληψη και προσφορά ζωής» από τη γυναικολόγο-μαιευτήρα Μαρία Παπαδοπούλου. Στόχος της δράσης είναι η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού για τη σημασία της εθελοντικής δωρεάς βλαστοκυττάρων και τον ρόλο της δημόσιας τράπεζας στη στήριξη ασθενών που έχουν ανάγκη μεταμόσχευσης.
Παράλληλα, θα γίνουν βραβεύσεις γονέων δωρητών βλαστοκυττάρων. Η εκδήλωση είναι ελεύθερη και απευθύνεται στους εθελοντές αιμοδότες-αιμοπεταλιοδότες του Σωματείου, στους γονείς δωρητές βλαστοκυττάρων καθώς και στο ευρύ κοινό. Τη δράση στηρίζει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών, η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης και ο Δήμος Κομοτηνής.

Ακολουθήστε το xronos.gr στο Google News