Κομοτηναίοι φωτογράφοι παρουσιάζουν την τέχνη τους

«Είναι ιδιαίτερη τιμή και χαρά», είπε ο γενικός διευθυντής της εταιρείας Θεόδωρος Μπατζάκας
Στην εταιρία με έδρα την Κομοτηνή i-magic κατακυρώθηκε ο διαγωνισμός που διενεργήθηκε τους περασμένους μήνες για την ανάδειξη της εταιρείας που θα αναλάβει την κατασκευή του νέου ιστοτόπου του Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία» στην Αθήνα.
Το Νοσοκομείο που είναι και γνωστό απλά ως το «Παίδων» είναι το μεγαλύτερο παιδιατρικό νοσοκομείο της Ελλάδας και των Βαλκανίων με περισσότερους από 1600 εργαζόμενους και 700 κλίνες ενώ εξυπηρετεί περισσότερα από 130.000 περιστατικά ετησίως.
«Είναι ιδιαίτερη τιμή και χαρά», είπε ο γενικός διευθυντής της εταιρείας Θεόδωρος Μπατζάκας, «να αναλαμβάνουμε αυτό το έργο γιατί πρόκειται για μια τόσο αισθητική όσο και τεχνική πρόκληση μια και πρόκειται να υπάρχουν διασυνδέσεις με μεγάλο αριθμό από εξωτερικά συστήματα και τεχνολογίες, ενώ καλούμαστε να δημιουργήσουμε την δημόσια εικόνα ενός φορέα που πραγματεύεται μια ιδιαίτερα ευαίσθητη και σημαντική πτυχή της ζωής μας, την υγεία των παιδιών».
Το έργο έχει διάρκεια ένα έτος, κατά το οποίο θα γίνουν οι απαραίτητες διαδικασίες για τη μετάπτωση του περιεχομένου και την δημοσίευση του νέου ιστοτόπου του Νοσοκομείου.
Ακολουθήστε το xronos.gr στο Google News