Ο αγροτικός σύλλογος "Σπάρτακος" έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του | xronos.gr
ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 4 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

Ο αγροτικός σύλλογος "Σπάρτακος" έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

05/02/23 - 11:13
Ο αγροτικός σύλλογος Σπάρτακος έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

Νίκος Μποτρότσος, πρόεδρος συλλόγου: «Κάθε χρόνο και περισσότεροι»

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο Αγροτικός Σύλλογος Δήμου Κομοτηνής Σπάρτακος στο κέντρο δεξιώσεων Diamond,  το βράδυ του Σαββάτου 4 Φεβρουαρίου.

Ο σύλλογος ο οποίος μετράει λιγότερο από ένα χρόνo επαναλειτουργίας, υπό τον δραστήριο πρόεδρο του Νίκο Μποτρότσο, έχει δείξει τα θετικά δείγματα γραφής και με το παραπάνω.

Στην γενικότερη ανανέωση, σύμπραξη αλλά και λειτουργία του Συλλόγου, το ραντεβού δόθηκε στο κέντρο Diamond το βράδυ του Σαββάτου 4 Φεβρουαρίου, για την καθιερωμένη κοπή της ετήσιας πίτας.

Μπορεί το Diamond να μην γέμισε, αλλά όπως είπε και ο πρόεδρος Νίκος Μποτρότσος στο χαιρετισμό του, ο σύλλογος ήταν ανενεργός για χρόνια, και μία αντίστοιχη εκδήλωση είχε καιρό να γίνει. "Κάθε χρόνο και περισσότεροι, όχι μόνο για τις χαρές και τα γλέντια, αλλά κυρίως γιατί το σύνολο του αγροτικού κόσμου έχει κοινά προβλήματα, κοινές ανησυχίες και οι διεκδικήσεις γίνονται από κοινού".

Σύντομο χαιρετισμό απεύθυναν οι Ευριπίδης Στυλιανίδης βουλευτής ΝΔ Ροδόπης, Δημήτρης Χαρίτου βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης, Νίκος Τσαλικίδης αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης, και εκ μέρους του δημάρχου Κομοτηνής, ο Αθανάσιος Λάπατας, πρόεδρος της Κ. Καραθεοδωρή ΑΕ.

Την πίτα ευλόγησε ο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, παρόλη την μη αθρόα προσέλευση του κόσμου, δυναμικό παρόν έδωσε η νέα γενιά του αγροτικού κόσμου, που τίμησε με την παρουσία της την εκδήλωση.

Live ενημέρωση

Ακολουθήστε το xronos.gr στο Google News

Ροή Ειδήσεων

xronos
xronos.gr