Λειψυδρία στη Ροδόπη: Χωράφια που πλημμυρίζουν τον χειμώνα, «διψούν» το καλοκαίρι
«Τους ενθάρρυνα να βουτήξουν στα όνειρά τους και να διεκδικήσουν την άνοδο και την επιτυχία»
Την ευκαιρία να επισκεφτεί το 1ο Λύκειο Κομοτηνής, το σχολείο από το οποίο ξεκίνησε ως πρόεδρος του 15μελούς συμβουλίου αλλά και ως σημαιοφόρος μιας σειράς που πέτυχε πανελλήνιες επιστημονικές διακρίσεις, επισκέφθηκε ο βουλευτής Ροδόπης, καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου Ευριπίδης Στυλιανίδης.
Με αφορμή την κυκλοφορία του συλλογικού τόμου που επιμελήθηκε για την τεχνητή νοημοσύνη, συζήτησε με τα παιδιά το θέμα και απάντησε σε πολλές ερωτήσεις. «Τους ενθάρρυνα να βουτήξουν στα όνειρα τους και να διεκδικήσουν την άνοδο και την επιτυχία. Μπορεί να ξεκινάμε από χαμηλά και μακριά, μπορούμε όμως να διεκδικήσουμε την κορυφή. Ακόμα κι αν δεν την φτάσουμε αξίζει η διαδρομή», δήλωσε χαρακτηριστικά.
Τέλος, έδωσε συγχαρητήρια στους καθηγητές για την προσπάθειά τους και ευχήθηκα επιτυχία στο σχολείο μου στον διαγωνισμό της εφημερίδας «Το Βήμα» για τη σχολική εφημερίδα, όπου συμμετέχουν.
Ακολουθήστε το xronos.gr στο Google News