Στα αζήτητα και πάλι το Τουριστικό Περίπτερο Ιμέρου | xronos.gr

Στα αζήτητα και πάλι το Τουριστικό Περίπτερο Ιμέρου

22/06/24 - 8:00
Στα αζήτητα και πάλι το Τουριστικό  Περίπτερο Ιμέρου

«Παραλάβαμε μία ζούγκλα» καταγγέλλει για το παραλιακό μέτωπο του Ιμέρου ο δήμαρχος Απόστολος Ιωάννου. Από βδομάδα συνεχίζονται οι εργασίες καθαριότητας

Ναυάγησε η επένδυση στο Τουριστικό Περίπτερο Ιμέρου, αφού οι ενδιαφερόμενοι δεν έπραξαν όσα υπέγραψαν και κηρύσσονται έκπτωτοι

Στα αζήτητα περνάει και πάλι το Τουριστικό Περίπτερο Ιμέρου, καθώς οι ενδιαφερόμενοι επενδυτές που επί της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής υπέγραψαν σύμβαση για την αξιοποίησή του, τελικά δεν εκπλήρωσαν τις συμβατικές τους υποχρεώσεις. «Ο ανάδοχος δεν ήταν συνεπής στις υποχρεώσεις του, δεν έγινε απολύτως τίποτα. Εμείς αυτή τη στιγμή κινούμε τη διαδικασία να τον κηρύξουμε έκπτωτο, τηρώντας τα άρθρα της σύμβασης που έχει υπογραφεί», έκανε γνωστό μέσα από το ράδιο Χρόνος 87.5fm ο δήμαρχος Μαρωνείας-Σαπών Απόστολος Ιωάννου, αναγνωρίζοντας ότι «αυτό θα πάρει πολύ χρόνο», ενώ υπογράμμισε πως ποτέ του δεν προανήγγειλε ότι θα λειτουργήσει.

Στο περιθώριο της ίδιας συνέντευξης, ο δήμαρχος άσκησε έντονη κριτική στις προηγούμενες Δημοτικές Αρχές του τόπου για το παραλιακό μέτωπο Ιμέρου, υποστηρίζοντας ότι «παραλάβαμε μία ζούγκλα ουσιαστικά», καθώς «10 χρόνια ουδείς ενδιαφέρθηκε και ασχολήθηκε». Σύμφωνα με τον Απόστολο Ιωάννου, ο Δήμος μερίμνησε για την καθαριότητα ενός τμήματος της ακτής το προηγούμενο διάστημα, ενώ την επόμενη εβδομάδα θα συνεχιστούν οι εργασίες. Στόχος είναι η ακτή να είναι πλήρως έτοιμη να υποδεχτεί τους λουόμενους τον Ιούλιο, καθώς επίσης στις 5 Ιουλίου, ημέρα Παρασκευή, να φιλοξενήσει τη συναυλία του Κωνσταντίνου Τσαχουρίδη, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Θρακικού Πελάγους ΠΕ Ροδόπης, με την υποστήριξη του Δήμου Μαρωνείας-Σαπών.

Live ενημέρωση

Ακολουθήστε το xronos.gr στο Google News

Ροή Ειδήσεων

xronos
xronos.gr

ΑΡ. ΜΗΤ: 232265

mit-logo