Είναι το δημογραφικό, ηλίθιε!

Με συμμετοχή παιδιών, γονιών και εκπαιδευτικών
Την Ημέρα Οικογένειας στις Σάπες γιόρτασε το Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας Κομοτηνής - Παιδικά Χωριά SOS. Σε μια διαδραστική εκδήλωση που συμμετείχαν γονείς, εκπαιδευτικοί και μαθητές τα παιδιά διασκέδασαν δημιουργώντας.
Η υπεύθυνη του Κέντρου Φελίνα Καζάκου σε σχετικό της μήνυμα είπε πως «σήμερα, η ελληνική κοινωνία βρίσκεται αντιμέτωπη με την σκληρή πραγματικότητα της κρίσης και των φαινομένων βίας εντός της οικογένειας.
Το Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας στηρίζοντας ουσιαστικά και συστηματικά την τοπική κοινωνία διοργάνωσε σε συνεργασία με την εκπαιδευτική κοινότητα Σαπών μια εξαιρετική διαδραστική εκδήλωση.
Συγχαρητήρια στο επιστημονικό προσωπικό των Κέντρων Κομοτηνής και Σαπών, τους εκπαιδευτικούς, μαθητές και γονείς».


Ακολουθήστε το xronos.gr στο Google News