Είναι το δημογραφικό, ηλίθιε!

Ακούσματα των δεκαετιών '80 και '90 στο φιλόξενο περιβάλλον του Scarlet Bar
Ένα μελωδικό ταξίδι στις δεκαετίες του 1980 και του 1990 είχε την ευκαιρία να κάνει όποιος βρέθηκε στο Scarlet, από τις τελευταίες απογευματινές ώρες της Κυριακής 25 Μαρτίου. Ξένα και ελληνικά τραγούδια μίας εποχής όχι τόσο μακρινής και μουσικά πάντα χαραγμένης στο μυαλό μας, διασκέδασαν άπαντες!
Και μιας που ανοίγει σιγά-σιγά ο καιρός, το Scarlet σας περιμένει και επί του πεζόδρομου της Βενιζέλου, για να σας προσφέρει δροσιστικά αναψυκτικά, χυμούς, καφέδες, κοκτέιλ και πολλά άλλα που θα διαβάσετε στον κατάλογο.
Επόμενες εκδηλώσεις:
Τετάρτη 28 Μαρτίου - Το SoundTrack της ζωή μας: Ένα διαφορετικό live το οποίο έχει καθιερωθεί στην Κομοτηνή, με τους Κώστα Κουτσογιάννη και Δημήτρη Χριστοδουλάκη. Η επιλογή τους από το μαγαζί βασίζεται και στις εξαιρετικές φωνές σας αλλά και στο γεγονός ότι είναι Κομοτηναίοι και το Scarlet στηρίζει έμπρακτα τους ανθρώπους της περιοχής!
Πέμπτη 29 Μαρτίου - Burger night / Βραδιά μπέργκερ: Απολαύστε την λαχταριστή τριλογία burgers συνοδεία μίας δροσιστικής βαρελίσιας μπύρας "Μύθος" στα 7 ευρώ.
Πληροφορίες:
Τοποθεσία - Πεζόδρομος Βενιζέλου 44
Κρατήσεις - 6942712669
Facebook: Scarlet Bar






Ακολουθήστε το xronos.gr στο Google News