Λειψυδρία στη Ροδόπη: Χωράφια που πλημμυρίζουν τον χειμώνα, «διψούν» το καλοκαίρι
Σχολιασμός από τον οικονομολόγο του Φροντιστηρίου Μέσης Εκπαίδευσης «Πολυδύναμο»
Με το μάθημα της Οικονομίας ολοκλήρωσαν σήμερα τις Πανελλήνιες Εξετάσεις οι υποψήφιοι της Ομάδας Προσανατολισμού Οικονομίας & Πληροφορικής των Γενικών Λυκείων. Τα θέματα σχολίασε στο ράδιο Χρόνος 87.5fm ο οικονομολόγος του Φροντιστηρίου Μέσης Εκπαίδευσης «Πολυδύναμο» Παναγιώτης Γεμενιτζής.
Γενικά παρατήρησε ότι τα θέματα φέτος ήταν βατά, διαχειρίσιμα, χωρίς μεγάλες εκπλήξεις και δουλεμένα από τους υποψηφίους. Μάλιστα, ακόμη κι οι μέτριοι μαθητές μπορούσαν να ανταποκριθούν σε πολύ μεγάλο μέρος του διαγωνίσματος.
Το Θέμα Α δεν είχε κάποια δυσκολία, με αρκετά ερωτήματα από νέο κομμάτι της ύλης. Το Θέμα Β ήταν από τα πιο αναμενόμενα όλων των εξετάσεων. Το Θέμα Γ ήταν γνωστό, δουλεμένο και δεν είχε ιδιαίτερες δυσκολίες. Το Θέμα Δ ήταν βατό, απλώς για πρώτη φορά φέτος υπήρχαν περισσότερες μαθηματικές πράξεις, άρα μαθητές με μεγάλη αδυναμία στα μαθηματικά ενδεχομένως να επηρεάστηκαν.
Ακολουθήστε το xronos.gr στο Google News