Λειψυδρία στη Ροδόπη: Χωράφια που πλημμυρίζουν τον χειμώνα, «διψούν» το καλοκαίρι
Τις διαμαρτυρίες κατοίκων μεταφέρει ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης στον Δήμο Μαρωνείας - Σαπών
Εντονότατες είναι οι διαμαρτυρίες κατοίκων και καταγόμενων από τις Σάπες, καθώς και επισκεπτών για την άσχημη κατάσταση που έχει διαμορφωθεί και πάλι στα νεκροταφεία των Σαπών, σύμφωνα με ανακοίνωση του πρώην δημάρχου Μαρωνείας - Σαπών Ντ. Χαριτόπουλου.
Ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης υποστηρίζει πως «δυστυχώς η σειρά και η τάξη που είχε καθιερωθεί από την προηγούμενη δημοτική αρχή, (επέκταση, κατασκευή διαδρόμων, διαμορφώσεις, κανονισμός, κλπ) ύστερα από πολλά χρόνια αταξίας αυθαιρεσίας που επικρατούσε, αρχίζει να μην υφίσταται πλέον με αποτέλεσμα να καταλήγουμε σε μια από τα ίδια. Ο καθένας πράττει ότι θέλει, ενεργεί όπως θέλει κα λειτουργεί με όποιον τρόπο θέλει, καταλήγοντας εκ νέου σε αταξία».
«Δυστυχώς η σημερινή διοίκηση του δήμου Μαρωνείας Σαπών είναι αδύναμη και ανήμπορη να διαχειριστεί ακόμη και αυτό το θέμα.
Οι σημερινοί διοικούντες όπως φαίνεται δεν θέλουν ή δεν μπορούν να εφαρμόσουν τον κανονισμό νεκροταφείων που ισχύει στον δήμο, με αποτέλεσμα να οδηγούμαστε πάλι σε πλήρη μπαχαλοποίηση στο χώρο», καταγγέλλει ο πρώην δήμαρχος Μαρωνείας - Σαπών.
Ακολουθήστε το xronos.gr στο Google News