ΕΦΚΑ: Πότε πληρώνονται οι συντάξεις Ιουνίου

Συγκινητική ήταν η βράβευση της συζύγου του Χρήστου Τεπελή που έφυγε από τη ζωή
Για τη χαρά της συμμετοχής, την Παναγία, την ενίσχυση του αθλητικού τουρισμού αλλά και για τη διάκριση, έτρεξαν δεκάδες δρομείς, άνδρες και γυναίκες κάθε ηλικίας, το πρωί της Κυριακής 27 Απριλίου στο «μονοπάτι της Παναγίας», που συνδιοργάνωσαν για 6η φορά η Περιφερειακή Ενότητα Ροδόπης, το γραφείο Εσωτερικής & Εξωτερικής Ιεραποστολής της Μητρόπολης κι η Μητρόπολη Μαρωνείας & Κομοτηνής.
Ο αγώνας 8 χιλιομέτρων είχε αφετηρία και τερματισμό τη Μονή Παναγίας Φανερωμένης Βαθυρρύακος στην Αίγειρο, ενώ την ευθύνη του είχε ο Μιχάλης Πολυτσάκης. Την προσπάθεια που καταβάλλει η Περιφερειακή Αρχή να ενισχύσει τον αθλητικό τουρισμό ανέδειξε στον χαιρετισμό του ο αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης Μανώλης Ταπατζάς, υπογραμμίζοντας την αξία της άθλησης σε σωματικό και ψυχολογικό επίπεδο. Την ευχή του στους συμμετέχοντες μετέφερε ο Μητροπολίτης κκ Παντελεήμων, ο οποίος ευχαρίστησε όλους όσοι στήριξαν με κάθε τρόπο τη διοργάνωση.
Πριν το σήμα της έναρξης, συγκινητική ήταν η βράβευση της συζύγου του Χρήστου Τεπελή, που έφυγε από τη ζωή, με την ίδια να στέλνει μήνυμα ότι ο αείμνηστος παρακολουθεί και καμαρώνει από ψηλά!




Ακολουθήστε το xronos.gr στο Google News