«Παράθυρο» από το αμερικανικό Πεντάγωνο για επανένταξη της Τουρκίας στο πρόγραμμα των F-35

Ο Σύλλογος Γυναικών Αιγείρου με πολυμελές γκρουπ ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις της Ζυθοποιίας, έμαθε για την ιστορία του εργοστασίου, συνομίλησε με τους εργαζομένους και φυσικά γεύτηκε Βεργίνα (με ή χωρίς αλκοόλ!)
Μαρίνα Κουτσογιάννη: «Όποιος έρχεται στην περιοχή απαιτείται να κάνει στάση από τη Βεργίνα, γιατί είμαστε φιλόξενοι και το δείχνουμε καθημερινά!»
Το ζυθοποιείο της «Βεργίνα» είναι επισκέψιμο με πιστοποίηση σήματος από το Υπουργείο Τουρισμού. Εσείς, ακόμη να το επισκεφτείτε;
Μια μοναδική ε…μπυρία στην Κομοτηνή, στις εγκαταστάσεις της Ζυθοποιίας Μακεδονίας Θράκης και στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο υποδοχής των επισκεπτών, είχαν την ευκαιρία να ζήσουν μέλη του Συλλόγου Γυναικών Αιγείρου. Το πρωί της Πέμπτης 3 Απριλίου, δεκάδες γυναίκες του οικισμού κατέφτασαν με χαμόγελο στην πάντα φιλόξενη «Βεργίνα», όπου είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στις εγκαταστάσεις της Ζυθοποιίας, να μάθουν για την ιστορία του εργοστασίου, να συνομιλήσουν με εργαζομένους και φυσικά να γευτούν Βεργίνα (με ή χωρίς αλκοόλ!).
Την ξενάγησή τους ανέλαβαν η πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου της ΖΜΘ Δώρα Κατσικούδη και η υπεύθυνη συντονισμού Γραμματείας Εταιρικής Ανάπτυξης της ΖΜΘ Μαρίνα Κουτσογιάννη.
Από τη Βεργίνα περνάει και ο τουρισμός
Το ζυθοποιείο της Βεργίνας είναι επισκέψιμο με πιστοποίηση σήματος από το Υπουργείο Τουρισμού. «Κάθε χρόνο έχουμε χιλιάδες επισκέπτες, που έρχονται για να γνωρίσουν τον τρόπο παραγωγής της ζυθοποιίας, να δει το εργοστάσιο από κοντά και φυσικά να γευτεί όλα τα προϊόντα μας, Βεργίνα και TuVunu», μας είπε η Μαρίνα Κουτσογιάννη και συνέχισε: «έχουμε επισκέψεις από σχολεία, πανεπιστήμια, συλλόγους, ιδιώτες που περνούν από την περιοχή και θέλουν να δουν κάτι διαφορετικό. Είναι ωραίο για τον κόσμο να γνωρίζει τον τρόπο που παράγονται τα αγαπημένα τους προϊόντα».
«Όποιος έρχεται στην περιοχή απαιτείται να κάνει στάση από τη Βεργίνα, γιατί είμαστε φιλόξενοι και το δείχνουμε καθημερινά!», σημείωσε. Επισκεπτόμενοι τη Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης, μπορείτε κι εσείς να μάθετε την ενδιαφέρουσα ιστορία της πρώτης γνήσιας Ελληνικής Ζυθοποιίας, να γνωρίσετε από κοντά όλα τα στάδια της ζυθοποίησης, να δοκιμάσετε τις εκλεκτές ποικιλίες Βύνης Θράκης και φυσικά να γευτείτε τις αγαπημένες σας μπύρες Βεργίνα «στην πηγή»!
Χαρά κι ενθουσιασμός από τις επισκέπτριες
Με μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό, ο Σύλλογος Γυναικών Αιγείρου πραγματοποίησε επίσκεψη στη Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης, «στην Βεργίνα μας», όπως μας είπε χαρακτηριστικά η πρόεδρος του συλλόγου Ελένη Κατσικούδη.
«Η επίσκεψη αυτή μας έδωσε την ευκαιρία να γνωρίσουμε από κοντά τη διαδικασία παραγωγής της αγαπημένης μας μπύρας και να ενημερωθούμε για τις καινοτόμες πρακτικές που εφαρμόζονται στη ζυθοποιία, τα νέα ρομποτικά συστήματα που έχουν προστεθεί καθώς και να ενημερωθούμε για την εξελικτική δυναμική της παραγωγή του TUVUNU ενός καινοτόμου προϊόντος που επίσης παράγει η Βεργίνα», περιέγραψε η Ελ. Κατσικούδη, η οποία υπογράμμισε πως η σχέση του συλλόγου με τη Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης είναι διαχρονική, καθώς από την ίδρυσή της μέχρι και σήμερα, η εταιρία στηρίζει τις δράσεις τους και ενισχύει χορηγικά με τα υπέροχα προϊόντα της στις γιορτές και στα πανηγύρια!
«Θέλω να τονίσω ότι η Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης αποτελεί έναν σημαντικό πυλώνα της τοπικής μας κοινωνίας, προσφέροντας όχι μόνο εξαιρετικά προϊόντα αλλά και ενεργή κοινωνική προφορά και υποστήριξη. Η Ζυθοποιία συμβάλλει σημαντικά στη δημιουργία θέσεων εργασίας και στην ανάπτυξη της περιοχής μας, ενώ παράλληλα στηρίζει τοπικές πρωτοβουλίες και εκδηλώσεις. Η παρουσία της ενισχύει την τοπική οικονομία και προάγει την πολιτιστική και κοινωνική ζωή της κοινότητάς μας. Εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας για τη συνεχή υποστήριξη της», σημείωσε.
Ακολουθήστε το xronos.gr στο Google News