Χρ. Τοψίδης: Με σταθερά βήματα και πνεύμα συνεργασίας η Περιφέρεια ΑΜΘ αλλάζει
Ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις στη Βιομηχανική Περιοχή Κομοτηνής
Φοιτητές γαστρονομίας από την Ιταλία υποδέχθηκε πριν από μερικές ημέρες η Ζυθοποιία Μακεδονίας-Θράκης στις εγκαταστάσεις της στη Βιομηχανική Περιοχή Κομοτηνής. Φοιτητές και φοιτήτριες του Πανεπιστημίου Γαστρονομικών Επιστημών UNISG είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στις εγκαταστάσεις της ζυθοποιίας, να παρακολουθήσουν όλη τη διαδικασία παραγωγής της θρακιώτικης μπύρας και φυσικά… να τη δοκιμάσουν κατευθείαν από την πηγή παραγωγή της.
Live ενημέρωση
Ακολουθήστε το xronos.gr στο Google News