Ο Αριστοτέλης Ρήγας στην Πολιτιστική Κίνηση
Προσεγμένο, σπιτικό, παραδοσιακό φαγητό, δια χειρός chef Άκη Πάρτσια
Το "Μαγειρείον", μία νέα κίνηση στο χώρο της εστίασης του επιχειρηματία Γιάννη Πεταλωτή, άνοιξε και επίσημα τις πύλες του, ή μάλλον τις πόρτες της κουζίνας του, το απόγευμα της Παρασκευής 23 Νοεμβρίου στην πόλη μας.
Σε ένα όμορφα διαμορφωμένο χώρο, δια χειρός της αρχιτεκτόνισσας Νάσιας Σπυριδάκη, πρωταγωνιστές είναι η γεύση, τα αγνά τοπικά υλικά και οι παραδοσιακές μας συνταγές.
Όπως μας εξήγησε η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του καταστήματος, κα Μαρινέλη Ξανθή, στόχος του Μαγειρείου είναι "να μας θυμίσει τις γεύσεις των παιδικών μας χρόνων. Τότε που οι τεχνοτροπίες, η επιλογή της πρώτης ύλης και η αγάπη, ήταν τα συστατικά της επιτυχίας." Το Μαγειρείον φέρνει τις ξεχασμένες αυτές αναμνήσεις μας στο σήμερα, διά χειρός του chef Άκη Πάρτσια και της ομάδας του, οι οποίοι διαμόρφωσαν ένα μενού για κάθε μέρα της εβδομάδας, βασιζόμενοι στις ντόπιες παραδοσιακές θρακιώτικες γεύσεις. Κάθε μέρα 12+1 πιάτα θα υπάρχουν διαθέσιμα, μαζί με πλήρες salad bar και ποικιλία από επιδόρπια, από τις 12:00μ.μ το μεσημέρι μέχρι και τις 19:00μ.μ στο Μαγειρείον.
"Επιλέγουμε τα υλικά μας από την ντόπια αγορά, προμηθευόμαστε τις βασικές πρώτες ύλες καθημερινά και για το λόγο αυτό έχουμε ένα μεγάλο κατάλογο προμηθευτών" συμπληρώνει η κα Μαρινέλη.
Το "Μαγειρείον" βρίσκεται στην οδό Μακεδονίας 20, φυσικά στην Κομοτηνή. Ρωτήστε για το μενού της ημέρας, και δώστε την παραγγελία σας στο 2531031200, επισκεφτείτε το για take away ή για το μεσημεριανό σας στο σαλόνι του.
Ακολουθήστε το xronos.gr στο Google News