Χειροπέδες σε ημεδαπό διακινητή από το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σαπών | xronos.gr

Χειροπέδες σε ημεδαπό διακινητή από το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σαπών

15/04/25 - 16:38
Χειροπέδες σε ημεδαπό διακινητή από το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σαπών

Μετέφερε παράνομα στην ενδοχώρα 8 μη νόμιμους μετανάστες

Συνελήφθησαν την Κυριακή 13 και τη Δευτέρα 14 Απριλίου σε περιοχές του Έβρου και της Ροδόπης, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης και Ροδόπης δύο διακινητές, εκ των οποίων ένας αλλοδαπός και ένας ημεδαπός, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, το πρωί της Κυριακής σε αγροτική περιοχή του Τυχερού Έβρου, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης ο αλλοδαπός διακινητής, διότι οδηγώντας ΙΧΕ αυτοκίνητο μετέφερε παράνομα στο εσωτερικό της χώρας 2 μη νόμιμους μετανάστες.

Στη δεύτερη περίπτωση, βραδινές ώρες Κυριακής προς Δευτέρα σε περιοχή της Ροδόπης, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης συνέλαβαν τον ημεδαπό διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί ΙΧΕ αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα στο εσωτερικό της χώρας 8 μη νόμιμους μετανάστες. Επιπλέον όπως διαπιστώθηκε ο δράστης στερούταν άδειας ικανότητας οδήγησης, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε μία συσκευασία με μικροποσότητα ηρωίνης.

Κατασχέθηκαν τα ανωτέρω οχήματα, μια συσκευασία με μικροποσότητα ηρωίνης, χρηματικό ποσό και κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση για τις δύο υποθέσεις ενήργησαν τα Τμήματα Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού και Σαπών.

Live ενημέρωση

Ακολουθήστε το xronos.gr στο Google News

Ροή Ειδήσεων

xronos
xronos.gr